Oldal frissítése

World of Final Fantasy: Maxima - Nintendo Switch

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

World of Final Fantasy: Maxima - Nintendo Switch


World of Final Fantasy: Maxima Nintendo Switch

Rengeteg régi ismerős hősre számíthatsz, mint például Squall, Tidus, Lightning, Vivi, Yuna és Cloud.

World of Final Fantasy: Maxima Nintendo Switch

A számtalan testreszabási lehetőségnek köszönhetően a saját képedre formálhatod a szörnyeidet, új szinteket szerezhetsz velük, vagy egyszerűen csak gyors közlekedési eszközként is használhatod őket.

World of Final Fantasy: Maxima Nintendo Switch

Új harcrendszer

A World of Final Fantasy: Maxima Nintendo Switch játékban egy teljesen új megközelítést találsz a klasszikus párbajokhoz. Sajátítsd el az új harcrendszert, amelynek köszönhetően beidomíthatod az elfogott szörnyeket, és erős védelmet hozhatsz létre az ellenséggel szemben.

World of Final Fantasy: Maxima Nintendo Switch

Ismerős arcok

A Final Fantasy játékok emlékezetes legendái elevenednek meg egy fantáziadús, a régi időkre emlékező játékban. A World of Final Fantasy: Maxima Nintendo Switch játék egy ikerpár utazásának történetét meséli el egy titokzatos világba, hogy visszaszerezzék elfeledett emlékeiket, és megtudják az igazságot a múltjukról. Ebben a különös világban az ikrek vadonatúj barátokkal és ismerős hősökkel is találkoznak.

World of Final Fantasy: Maxima Nintendo Switch

A még jobb új Maxima változat

A World of Final Fantasy: Maxima Nintendo Switch új és továbbfejlesztett változata több dimenziót ad a játéknak, és tovább javítja azt. Lann és Reynn mostantól új képességgel rendelkezik - legendás Final Fantasy-bajnokokká alakulnak át, akiknek saját, egyedülálló képességeik vannak. Az eredeti bajnokok mellett néhány új bajnokkal gyarapodott a játék, mint például Zack, Y'shtola és Noctis. Hívd ki saját magadat az új dungeon-kihívásokban, főnöki csatákban és kiegészítő küldetésekben. De ha igazi kihívást szeretnél megtapasztalni és próbára tennéd az erődet, játszhatsz a játékkal az új Nightmare nehézségi szinten.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Alap (letöltési kulccsal)

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz
Kulcs Nintendo eShop

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2022
A kiadás hónapja Március

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  NSW1023
Termékszám:  5021290093409

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15