Oldal frissítése

WOOX Smart LED RGB+WW Strip 5m

4,6 57 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 11 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 11 660 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 db 11 530 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 11 420 Ft/db

WOOX Smart LED RGB+WW Strip 5m

Intelligens LED szalag távvezérléssel

A Woox R4049 intelligens LED szalag fénye minden színben pompázik, tökéletes sokoldalú világítás a munkához, olvasáshoz, bulizáshoz vagy a lazításhoz. A színek, a fény intenzitás illetve az egyes jelenetek beállításának lehetőségével a megfelelő hangulatot hozhatod létre, a LED szalagot pedig távolról is vezérelheted a mobilalkalmazással vagy a hangsegéddel.



A WOOX Smart RGB 5 méteres LED szalag fő jellemzői

  • 5 méteres LED szalag 150 diódával
  • Távvezérlés a WOOX Home mobilalkalmazáson keresztül
  • Állítható szín- és fényerősség
  • Ütemtervek és előre beállított jelenetek
  • Integrált illesztőprogrammal
  • Kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és az IFTTT alkalmazásokkal
  • Egyszerű és gyors telepítés
  • Vízálló: IP65
  • Hossza 5 méter


Könnyű telepítés

A WOOX LED szalag telepítése egyszerű 

A WOOX LED szalag használata igazán egyszerű, nincs szükség különleges elosztóegységre a telepítéséhez. A WOOX LED szalag minden típusú otthoni WiFi routerrel működik, a szolgáltatások használata pedig teljes mértékben díjmentes.


Testreszabható

Testreszabható

A WOOX LED szalagot könnyedén elhelyezheted a bútorokon vagy a televízió mögött. A megjelölt pontok segítségével a kívánt hosszúságúra rövidítheted, az öntapadó felületével pedig gyorsan és könnyedén telepítheted a szalagot egy számodra tetszőleges helyre.


Távvezérlés

Távirányítású LED szalag

Csatlakoztasd a Woox Home mobilalkalmazáshoz, így távolról is megváltoztathatod a szalag színét vagy a világítás fényerejét, ütemterveket hozhatsz létre vagy beállíthatod az egyes jelenetek világítását a különféle tevékenységekhez.


Jelenetek létrehozása

Jelenetek létrehozása

Létrehozhatod a saját jeleneteidet az adott szituációkhoz, ezeket pedig elmentheted az alkalmazásban, illetve bármikor, pillanatok alatt újra hozzá is férhetsz. Egyetlen kattintással megváltoztathatod a világítás paramétereit a pihenéshez, a barátokkal töltött szórakozáshoz vagy a hatékonyabb munkavégzéshez.


Ütemezés

Ütemezés

Az ütemterv beállításával automatikusan szabályozhatod a világítást a különböző napszakokban. Mérsékeld a világítás intenzitását éjjel vagy hozz létre pihentető hangulatot a reggeli ébredéshez.


A hangvezérlés támogatása

A hangvezérlés támogatása

A WOOX RGB+WW Strip intelligens LED szalag kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant alkalmazásokkal, így a készülékedet nyugodtan szabályozhatod hangvezérléssel is.




Kód:  WOox1i
Termékszám:  R4049

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05