Oldal frissítése

WOOM Ultra Soft, rózsaszín

890 Ft

WOOM Ultra Soft, rózsaszín

A megfelelő szájhigiéniához fontos odafigyelni a minőségi segédeszközök kiválasztására. A kitűnő Woom kézi fogkefe nagyszerű segédeszköz lesz fogmosáskor, mindezt irritáció vagy kellemetlen érzés okozása nélkül. Ez a hagyományos fogkefe minden mozdulattal sokkal több lepedéket és szennyeződést távolít el, így a fogápolásod a legmagasabb szinten marad. Az extra puha sörtékkel felszerelt fogkefe az egész fogat és a fogínyt is megtisztítja, miközben nem kell aggódnod a fognyak sérülései miatt. A csomagolásban egy fogkefe áll a rendelkezésedre.

A minőségi WOOM Ultra Soft, rózsaszín fogkefe kulcsfontosságú sajátságai

  • A minőségi Woom kézi fogkefe gondoskodik a szájüreg általános egészségi állapotáról, a fogakat és az ínyt is beleértve
  • Klasszikus fogkeféről beszélünk
  • Ultra soft sörtékkel rendelkezik
  • A csomagban egy fogkefe áll rendelkezésre

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fajta

Kefe fajtája Klasszikus

Típus

Típus Kézi

Sörték

Sörtekeménység Ultra soft

Darabszám

Darabszám 1 db

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Kód:  ZUB2195
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4751033920143

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05