Oldal frissítése

WOOLITE Mix Colors 1l (16 mosás)

4,6 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WOOLITE Mix Colors 1l (16 mosás)

Olyan mosószert keres, amely garantálja a mosodai tisztaságot és védelmet, ugyanakkor nem hagyja, hogy a ruhák kifakuljanak, épp ellenkezőleg, védi a színeket? Próbálja ki színes ruháihoz a WOOLITE Mix Colors mosógélt. Az új WOOLITE Mix Colors gél biztosítja ruhái számára a tökéletes ápolást és védelmet. Az új "Color Boost" technológiának köszönhetően, színes ruhái új életre kelnek. A termék agresszív összetevők nélkül segít megvédeni ruhákat a fakulástól. A mosógél alkotóelemei semlegesítik az anyagból felszabaduló festéket, így a ruhák nem fogják össze egymást.  

A WOOLITE Mix Colors mosógél főbb jellemzői 

  • A mosógél ápolja és védi a ruhákat
  • Az új „Color Boost” technológia életre kelti a ruhák színét 
  • A termék nem tartalmaz agresszív összetevőket, és segít megvédeni ruháit a fakulástól
  • A mosógél alkotóelemei semlegesítik az anyagból felszabaduló festéket, így a ruhák nem fogják össze egymást.  

Összetétel:
<5%: anionos felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok, amfoter felületaktív anyagok, szappan, Benzisothiazolinon, Methylisothiazolinon, enzimek, parfüm, Butylphenyl Methylpropional, citronellol, geraniol, limonén, linalool

Óvintézkedések:
A biztonságos kezelésre és az elősegélynyújtásra vonatkozó tanácsok A mosószer gyermekektől távol tartandó. Kerülje a szemmel való érintkezést. Szemmel való érintkezés esetén bő vízzel azonnal mossa ki, és forduljon orvoshoz. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg az edényt vagy a címkét. Használat után mosson kezet.

Tárolása és felhasználása:
Mosás közben mindig tartsa be a ruhára vonatkozó utasításokat, különösen az ajánlott hőmérsékleteket. Új ruhát, első alkalommal elkülönítve kell mosni. Gépi mosáshoz adagolja a gélt a főmosás rekeszébe, vagy közvetlenül a dobba.

Paraméterek

Használat

Ruha színe Színes ruhákhoz
Tulajdonságok Védelem a deformáció ellen, Színintenzitás megtartása

Mosások száma

Mosások száma 16
Kód:  PPR257
Termékszám:  5900627046175
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15