Oldal frissítése

Woody Toronyépítő szett

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Woody Toronyépítő szett

A három színes összecsukható torony egy kiváló didaktikus játék a gyerekeknek, lehetővé téve a színek, formák és méretek észlelését. A hagyományos toronyházakhoz képest, amelyek csak egy tornyot tartalmaznak, ennek a játéknak nagy előnye van a három toronynak köszönhetően: a játék hosszabb távú használatát kínálja. A kisebb gyerekek csak megtanulják, hogy a botokat a bothoz adják. A következő lépés az alakok - a kör és a mátrix alakja - megkülönböztetése. A harmadik fejlődési lépés az a pillanat, amikor a gyerekek megtanulnak összeállítani egy harmadik tornyot, amelyben a darabok nem csak magukból, hanem önmagukból is alkotnak.
A WOODY fából készült játékok gyártásával foglalkozik. A WOODY termékek nagy hangsúlyt fektetnek a magas színvonal és biztonság mellett a gyermek fejlődésére is, különböző motoros, pedagógiai és pszichológiai növekedési időszakokban. A WOODY gyűjtemény nagy részét a Cseh Köztársaságban gyártják. Minden játékot a legmagasabb nemzetközi szabványnak megfelelően teszteltek, és a legtöbb játékot a "SAFE TOYS" program tartalmazza. Ez a program garantálja a legmagasabb biztonsági garanciát az eladott áruk folyamatos és rendszeres ellenőrzésével.
Ajánlott kor:
3 év
Méretek:
28 x 9 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRA737s
Termékszám:  8591864908363

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20