Oldal frissítése

Fa horgászjáték - Oktató játék

4,5 22 értékelés
4 990 Ft

Fa horgászjáték - Oktató játék

Jól megtervezett oktatási játék, ami alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. A gyermekek feladata hogy a halakat a mágneses végű pálcával kifogja. Kisebbeknek versenyt is rendezhetnek, ki tud több halat kifogni, miközben fejlesztik képességeiket is. A fa játék nem csupán szórakoztató. A készlet minden darabja fából készült, tetszetős halas kialakítása minden gyermek kedvére tesz majd.

Mágneses hal

  • Didaktikus játék a legfiatalabbaknak
  • Javítja a a gyermekek logikus gondolkodását
  • Minőségi kidolgozás
  • Vonzó design
 Woody Rybičky s udičkou

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 
 


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRA726b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591864900145

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20