Oldal frissítése

WOODWICK Seaside Mimosa 609 g

4,8 169 értékelés
10 890 Ft

WOODWICK Seaside Mimosa 609 g

A pihenés és kikapcsolódás pillanatai nem lehetnek tökéletesek, ha azok nem hatnak minden érzékedre. A WOODWICK Seaside Mimosa gyertya citrus és a pezsgő illatát árasztja, amelyet a ropogó fa lágy hangja egészít ki. A Pluswick kanóc természetes fából készült, szabadalmaztatott alakjának köszönhetően a ropogó tűz hangját utánozza. Varázsolj különleges hangulatot otthonodba a prémium minőségű gyertya segítségével, amely akár 120 órán keresztül a tenger és viola illatával fűszerezett vanília gazdag illatával örvendeztet meg.

A 609 g-os WOODWICK Seaside Mimosa gyertya főbb jellemzői

  • Homokóra alakú, luxus WOODWICK Seaside Mimosa gyertya
  • A citrus és a pezsgő illatával
  • A legjobb minőségű illat-összetevőket tartalmazza
  • A WOODWICK gyertya akár 120 órán keresztül éghet
  • A Pluswick kanóc természetes fából készült, és a ropogó tűz hangját kelti
  • Elegáns, stílusos üveg

A gyertya kezelése

Az egyedi WOODWICK gyertya gyönyörű lánggal ég, azonban be kell tartani néhány alapvető szabályt a megfelelő és biztonságos égés biztosítása érdekében. Hagyd égni a gyertyát, amíg a viasz meg nem olvad az edény minden oldalán (kb. 30-60 perc), hogy ne alakuljon ki viasztócsa. Ne mozgasd a gyertyát égés közben. Tartsd az égő gyertyát mindig szem előtt, és ne tedd huzatos helyre. Ügyelj arra, hogy a gyertya közelében ne legyenek gyúlékony tárgyak. A kanócot nem kell levágni, hacsak nem haladja meg a 6 mm-t vagy a láng nem haladja meg a 3 cm-t.


Paraméterek

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Gyertya

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Típus

Gyertya fajtája Illatos
Illat típusa Üde

Tulajdonságok

Szín Sárga

Kanóc

Kanóc anyaga Fa

Méret és tömeg

Gyertya mérete Nagy
Tömeg 609 g

Edény

Edény Üveg
Kód:  SVI570
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038581054834

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05