Oldal frissítése

Wonder Workshop Xilofon

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wonder Workshop Xilofon

Van egy Wonder Workshop Dash robotod? Fedezd fel a további bővítési lehetőségeket és vedd meg a Dash xilofont. Ennek a kiegészítőnek a segítségével a robotod le tud játszani néhány előre beprogramozott zeneszámot, de akár te magad is írhatsz dallamokat. A robot könnyen programozható közvetlenül iOS vagy Android okostelefonról. Az okostelefon a robot távirányítójaként használható. A termék kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, hogy a nagyobb igénybevétellel is megbirkózzon. Természetesen egészségre nem ártalmas anyagból készült. A gyerekeknek minden bizonnyal első pillantásra megtetszik majd a xilofon élénk színe. A Wonder Workshop Xilofon készlet csak a kiegészítőket tartalmazza, a robot nem része a csomagnak, ezt külön kell megvásárolni.

A Wonder Workshop Xilofon - Dash legfontosabb jellemzői

  • A Wonder Workshop kiegészítő készlet a Dash robottal kompatibilis kiegészítőket tartalmaz
  • A robot közvetlenül iOS vagy Android okostelefonról programozható és irányítható
  • Előre beprogramozott dallamok lejátszása
  • Saját dallamokat is összeállíthatsz
  • A robotot a készlet nem tartalmazza
  • Kiváló minőségű anyagból készült

Üzemeld be a Wonder Workshop Xilofon - Dash kiegészítőt

A Wonder Workshop Xilofon Dash kiegészítőt nagyon könnyű üzembe helyezni. Egyszerűen vedd ki a dobozból és rögzítsd a kiegészítőt a robotra a csatlakozó elemek segítségével. A robot bal oldalához csatlakoztatható az ütő a rögzítőgyűrű segítségével. Ezután futtathatsz egy alkalmazást, amely lépésről lépésre bemutatja a robot beállításait és a hangolási lehetőségeket. Már kezdődhet is a véget nem érő játék.

Kód:  HRAjd1548
Termékszám:  857793005022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15