Oldal frissítése

Woll 1528IL PS Indukciós serpenyő 28 cm

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Woll 1528IL PS Indukciós serpenyő 28 cm

A Woll indukciós serpenyővel szerelembe fog esni! A minőségi anyag, a tapadásmentes felület, tökéletes tartósság és a praktikum meg fogja győzni, hogy a Woll indukciós serpenyő a tökéletes konyhai segítőtárs.

A serpenyő teste strapabíró, magas minőségű titán-dioxiddal kezelt alumínium ötvözetből készült rendkívül magas hőmérsékleten. A speciális gyártási eljárásnak köszönhető a serpenyő rendkívüli mechanikai és termikus ellenállása.  Az új technológiájú ferromágneses acéllemez alj garantálja a rendkívül gyors és egyenletes felmelegedést.

A serpenyő erősen tapadásmentes felülete biztosítja, hogy soha többet nem kell foglalkoznia a letapadt ételmaradékokkal. A kifinomult technológiának hála, a tapadásmentes felület védi az edényt a mechanikai sérülésektől, és lehetővé teszi, hogy használat után a mosogatógépben rögtön el is moshassa.

Az ergonomikus levehető fogantyúval a könnyű és kényelmes kezelhetőségért és az egyszerű tisztításért. Nem csak helyet takarít meg, de könnyebbé teszi a tárolást és mosogatógépbe helyezést. Ráadásul, a serpenyő alkalmas sütőben való használatra is. Továbbá, a fogantyú hőszigetelt, így biztonságos a használata gyermekek közelében is.

A termék fő előnyei:

  • A minőségi anyag garantálja a gyors és egyenletes felmelegedést
  • A teljes aljat lefedő indukciós felület biztosítja az egyenletes melegedést
  • Kiváló mechanikai és termikus ellenállás a kifinomult gyártási technológiának köszönhetően
  • PFOA mentes, tapadásmentes felület megoldja az odaégés problémáját
  • Levehető ergonomikus fogantyú, amely praktikus és biztonságos
  • Mosogatógépben mosható
  • Használható sütőben is 250° C-ig
  • Minden típusú tűzhelyen használható

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  WOLPA001
Termékszám:  1528IL PS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20