Oldal frissítése

Woll csak főzni

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Woll csak főzni

Woll pan Csak Cook első pillantásra hasonlít egy klasszikus pan, de ne tévesszen meg. A medence a termék a legújabb technológiákat, amelyek részt vesznek a fejlesztési és gyártási edények alumínium ötvözetből készült. A test a serpenyő kézzel öntött egy darab alumínium. Az új feldolgozási technológia indukciós lemez egész felületén a medencefenék, gyors és egyenletes fűtés a felület a serpenyőbe. Még magas hőmérsékleten is lesz minden olyan helyen a serpenyőben, hogy elérje ugyanazt a hőmérsékletet. 5 mm vastag alumínium alsó lemez teljes indukció ferromágneses speciális acélból.

A felület a medence nem ragasztó, alkalmazott három rétegben, és tüzelt feletti hőmérsékleten 400 ° C-on Hála a tökéletesen kapcsolódik a bázis, amely jelentősen növeli az ellenállást a felszínen a serpenyő a karcolásoktól vagy más mechanikai sérülésektől. Ergonomikus fogantyú a vörös szintetikus anyagból készül, természetesen van egy hő hatására történő eltávolítás a maximális kényelem főzés közben.

paraméterek

  • Szín: Fekete
  • Anyaga pan: alumínium nonstick
  • A medence átmérője: 24 cm
  • Magasság edények: 5 cm
  • Bottom vastagsága: 5 mm
  • Súly: 900 g
  • Használható: gáz, elektromos, indukciós és kerámia tűzhelyek
  • mosogatógépben

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 24 cm

Felszín

Belső felület Kerámia

Típus

Típus Klasszikus

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Mosogatógépben mosható
Kód:  WOLPA002
Termékszám:  524JCR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15