Oldal frissítése

Wodaplug EOC1121R4L - Slave

Kiegészítők a termékhez

Wodaplug EOC1121R4L - Slave

A Wodaplug EOC1121R4L adapter egy egyszerűen használható eszköz, amellyel koaxiális kábelen keresztül oszthatjuk meg az internetet egy épületen belül. Használja a már meglévő koaxiális kábelezést a gyors Ethernet kapcsolat megosztásához az épület egész területén - akár otthoni, akár kereskedelmi felhasználásra, legyen szó irodákról, szállodákról, gyárakról vagy hasonló épületekről. Egyetlen koaxiális kábel elegendő a televízió (műholdas és kábeles), és adatjelek egyidejű továbbításához. Ennek előnye, természetesen, a költségmegtakarítás, hiszen nincs szükség új kábelezésre, a nagy eszköztávolságok áthidalása (700-1500 m), illetve a nagy sebesség (akár 600 Mbps, vagy 300 Mbps MAC-réteg), és végül, de nem utolsó sorban, az ellenálló kábelek által biztosított megbízhatóság.

Legfontosabb jellemzők

  • A meglévő koaxiális kábelezés használata adatátvitelre
  • A kábelezés nagyfokú ellenállósága az interferenciával szemben
  • Távoli helyekhez is csatlakoztatható
  • A sebesség videó, audió, illetve adatátvitelre is kiválóan alkalmas
  • Slave egység

Egyszerű telepítés

Ebben a koaxiális hálózatban a vezérlő (Master) egység futtatja a web-alapú kezelőfelületet, miközben az alegységek (slave) nem rendelkeznek saját IP-címmel. Csatlakoztassa a Master egységet a switch-hez, vagy routerhez, amely elérhetővé teszi az adatokat a slave egységek számára. Egyetlen Master egység akár 256 slave egységet is kiszolgál (128-at egyetlen koaxiális kábelen kereszül), csillag, vagy fa hálózati struktúrában. A Master egység biztosítja az Ethernet hálózaton belüli adatátvitelt a koaxiális kábelezésen keresztül, úgy, hogy közben illetéktelen személy ne férhessen hozzá.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 150 mm
Magasság 30 mm
Mélység 110 mm

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)

Tömeg

Tömeg 440 g

Portok

RJ-45 4 db
10/100Base-T 4
Kód:  PW200b
Termékszám:  EOC1121R4L

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15