Oldal frissítése

Withings BPM Core

4,5 8 értékelés
105 790 Ft

Withings BPM Core

A Withings WPM04-all-Inter vérnyomásmérő egy praktikus segítség a vérnyomás megméréséhez otthon vagy akár az orvosi rendelőben. Segítségével pontosan és rendszeresen mérheted meg a vérnyomásodat és kiértékelheted az eredményeket is. A mandzsettával zökkenőmentesen a karod köré tekerheted a vérnyomásmérő pántját. A Withings WPM04-all-Inter vérnyomásmérő előnye, hogy felismeri a szívritmuszavart is. A készülék a mért adatokat a beépített memóriában tárolja. Az érintőkijelzős kialakítása gondoskodik az egyszerű és intuitív használatról. A vérnyomásmérő képes átlag értéket kalkulálni a mért értékekből, így áttekintést biztosít az egészségi állapotodról egy adott időszakra vonatkozóan. Ezeket az eredményeket megtekintheted egy sokkal könnyedebben értelmezhető grafikonon is. A Withings vérnyomásmérőt csatlakoztathatod az Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékekhez a Bluetooth segítségével.

A Withings WPM04-all-Inter főbb jellemzői

  • A modern és precíz Withings WPM04-all-Inter vérnyomásmérő lehetővé teszi a karon történő mérést
  • A mandzsetta legfeljebb 4,2 cm kerületű karra alkalmas
  • 3 mmHg pontossággal mér
  • Olyan funkciókkal, mint a szívritmuszavar észlelése, memória, érintésvezérlés, vérnyomás átlag mérés, vérnyomás és EKG gráf
  • A vérnyomásmérő az Android és iOS operációs rendszerekkel működik
  • A Bluetooth gondoskodik a kapcsolódásról

Kövesd nyomon az egészségedet közvetlenül a telefonon

A vérnyomásmérőt egyszerre akár 8 felhasználó is igénybe veheti a Heath Mate alkalmazásnak köszönhetően, amely elérhető az Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt. Lehetőséged van mérés-figyelmeztetés beállítására egy adott időszakra, így biztosan nem feledkezel meg többé a vérnyomásmérésről. A készülék másik előnye, hogy a Heath Mate alkalmazás támogatja az Apple Egészség alkalmazást, így könnyedén továbbíthatod rá a vérnyomás és pulzus adatokat.


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felkaros

Funkciók

Funkció Automatikus kikapcsolás

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek Android, iOS

Interfész

Interfész Bluetooth
Kód:  WITTL915
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WPM04-all-Inter

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10