Oldal frissítése

Withings Scanwatch Horizon 43mm - Blue

4,6 7 értékelés
199 990 Ft

Withings Scanwatch Horizon 43mm - Blue

A legfejlettebb egészségügyi és fitnesz asszisztens a csuklódon

Fedezd fel a Withings legújabb ScanWatch Horizon 43 mm hibrid okosóráját, amely a karcsú megjelenést intelligens funkciókkal és a vezető kardiológusokkal együttműködve kifejlesztett legújabb orvosi technológiával kombinálja. Ez a világ első hibrid okosórája, amely figyelmezteti a felhasználókat a pitvarfibrillációra vagy az alvási apnoe szindrómára. A Withings ScanWatch Horozin a fitnesz és diagnosztikaifunkciók mellett hosszú, akár 30 napos akkumulátor-üzemidővel és vízálló kialakítással rendelkezik, amely alkalmassá teszi a medencében való használatra. Az okosórákra kiterjesztett 5 éves garancia vonatkozik.


A Withings Scanwatch Horizon 43 mm - Blue okosóra legfontosabb jellemzői

  • Intelligens hibrid férfi karóra
  • Ellenálló rozsdamentes acél ház
  • Jól olvasható PMOLED kijelző
  • Prémium karcálló zafírkristály
  • Oyster fém és fluoroelasztomer szíj
  • Vezeték nélküli Bluetooth interfész
  • Előrelátott pulzusmérő ECG-méréssel
  • Napi aktivitásmérés - lépések, elégetett kalóriák, távolság, megmászott szintek
  • Az alvási ciklus elemzése
  • A vér oxigénellátásának ellenőrzése
  • Előre beállított sportmódok
  • Health Mate mobilalkalmazás (Android és iOS)
  • Az okosórákra kiterjesztett 5 éves garancia vonatkozik

Withings Scanwatch Horizon 43mm - Blue okosóra

24/7 pulzusszám monitorozás

A Withings ScanWatch Horizon egész nap figyeli a csuklón a pulzusszámot, és riasztást jelenít meg, ha atipikus vagy szabálytalan szívritmust észlel. A tényleges ECG-eredmények közvetlenül a Withings ScanWatch Horizon óraszámlapján vagy a mobilalkalmazásban jelennek meg, ahol részletesebb diagnosztikai jelentés is elérhető.

Withings Scanwatch Horizon 43mm - Blue okosóra

A napi tevékenység nyomon követése és a célok teljesítése

Javítsd szív- és érrendszeri fittségedet speciális edzésmérésekkel, fitnesz pontszám és VO2 max mérés segítségével. Természetesen léteznek olyan alkalmazások, amelyekkel mérhető a lépések és az elégetett kalóriák száma. Az útvonal és a távolság pontos rögzítéséhez a Withings ScanWatch Horizon a telefon GPS funkcióját és a beépített magasságmérőt használja.


A Withings ScanWatch Horizon intelligens funkciókat kínál az egészségesebb és pihentetőbb alvás érdekében

Az alvásfigyelés a könnyű és mélyalvási ciklusok, azok időtartama és az ébredési idő alapján ad pontszámot. A Withings ScanWatch Horizon okosórával csendes rezgő ébresztést állíthatsz be egy intelligens ébresztési funkcióval, amely az alvási ciklus optimális pontján aktiválódik. Az alváselemzés mellett az Overnight Scan funkció az alvási apnoe tüneteinek felismerésére is használható, amely a szívfrekvenciára,az oxigéntelítettségi szintre és a REM-alvásra vonatkozó információkat figyeli. Az észlelt adatok ezután megtekinthetők a Health Mate mobilalkalmazásban.


Withings Scanwatch Horizon 43mm - Blue okosóra

Óra automatikus aktivitásérzékeléssel

A Withings Scanwatch Horizon automatikusan érzékeli az olyan tevékenységeket, mint a séta, futás, alvás, úszás vagy edzés, egyetlen gomb megnyomása nélkül. A sportolók értékelni fogják a fizikai tevékenységekhez előre beállított üzemmódok széles választékát, a mért értékek közvetlenül a csuklón történő nyomon követésének lehetőségével.

Withings Scanwatch Horizon 43mm - Blue okosóra

A Withings Scanwatch Horizon vízálló

A Withings Scanwatch Horizon hibrid karóra vízálló kialakítású, így kiváló partner a víz alatti kalandokban, akár 100 méteres mélységben is. A Withings Scanwatch Horizon automatikus úszáskövetési móddal is rendelkezik, amely méri a leúszott távolságot, a karcsapások számát és a tempót.

Withings Scanwatch Horizon 43mm - Blue okosóra

Withings Scanwatch Horizon vonzó kialakítással

A Withings Scanwatch Horizon le fog nyűgözni elegáns kialakításával, amely a masszív rozsdamentes acéltokot sárgaréz számlapjával és lumineszkáló sárgaréz mutatóival ötvözi. A számlap karcolásvédelemmel ellátott, tartós zafírüveggel rendelkezik. A koronát elforgatva könnyedén lapozhatsz a funkciók között a PMOLED kijelzőn.

Withings Scanwatch Horizon 43mm - Blue okosóra

Értesítések fogadása mobiltelefonról

A mobil értesítések támogatásával mindig kapcsolatban maradhatsz. Új hívás, szöveges üzenet, e-mail vagy más, támogatott alkalmazásokból érkező értesítés esetén a Withings Scanwatch Horizon rezegni fog, és a kijelzőn megjelenik az értesítés előnézete. Párosítsd a Withings Scanwatch Horizon okosórát mobiltelefonoddal vezeték nélküli Bluetooth-csatlakozáson keresztül.


Egészségügyi adatok a kezed ügyében

A Health Mate mobilalkalmazás értékes adatokat szolgáltat az aktuális egészségi állapotodról, amelyeket megoszthatsz orvosoddal. A Withings Scanwatch Horizon okosóra által gyűjtött adatokat speciálisan kialakított MED.INTELLIGENCE algoritmusok dolgozzák fel, hogy egyértelmű és érthető felvételeket biztosítsanak.

A Withings Scanwatch Horizon 43 mm cserélhető szíjakkal van felszerelve

A Withings ScanWatch Horizon intelligens fitneszóra szabványos markolattal rendelkezik, így bármilyen, a stílusodnak megfelelő szíjat használhatsz. Csak rajtad múlik, hogy a sportos szilikon, a finom bőr vagy az extravagáns fémpántot részesíted előnyben. A csomag tartalmaz egy Oyster fémszíjat és egy fluorelasztomer (FKM) kék szíjat.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés Férfi
Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója iOS 17

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,4 "
Kijelző típusa OLED
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 43 mm
Tok anyaga Orvosi acél
Tok színe Ezüst
Vízállóság 100 m (10 ATM)
Vezérlés módja Gombvezérlés
Tömeg 72 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Oximéter, Barométer, Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Intelligens ébresztés, Légző gyakorlatok, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Egyedi számlapok, Always On Display, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése Telefon párosítás GPS-en keresztül

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Angol, Német, Francia
Felület nyelve Angol, Német, Francia

Szíj

Strap colour Ezüst
Szíj anyaga Orvosi acél
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 14 cm
Csukló max. kerülete 23,9 cm
Csatlakoztatás típusa 20mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 1 200 óra (50 nap)

A csomag része

Csomag része Töltőkábel, Plusz szíjjal

Márka/modell

Márka Withings
Modellsorozat Scanwatch Horizon
Modell 43 mm
Kód:  WitSC05
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  HWA09-model 7-All-Int

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10