Oldal frissítése

Withings Scanwatch 42mm - Black

4,5 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Withings Scanwatch 42mm - Black

A legmodernebb egészség-és fitnesz asszisztens a csuklódon

Fedezd fel a legújabb ScanWatch 42 mm hibrid okosórát a Withings márkától, amely a remek megjelenés, az okos funkciók és a vezető kardiológusok közreműködésével kifejlesztett csúcs-modern orvosi technológia kombinációja. Ez a világ első hibrid okosórája, amely figyelmeztet a pitvar fibrillációra vagy az alvási apnoe szindrómára. A fitnesz és diagnosztikai funkciók mellett a Withings ScanWatch óra hosszú, akár 30 napos akkumulátor üzemidővel és vízálló kialakítással büszkélkedhet, így tehát alkalmas még a medencébe is.


A Withings Scanwatch 42 mm-es okosóra legfőbb jellemzői -Black

  • Uniszex hibrid okosóra
  • Ellenálló rozsdamentes acél tok
  • Könnyen olvasható PMOLED kijelző
  • Prémium zafír karcálló üveg
  • Kényelmes szilikon szíj
  • Vezeték nélküli Bluetooth interfész
  • Fejlett pulzusérzékelő EKG méréssel (3 elektróda)
  • A napi aktivitás mérése - lépések, elégetett kalóriák, távolság, megtett emeletek
  • Alvási ciklusok elemzése
  • A véroxigén ellátás megfigyelése
  • Előre beállított sportmódok
  • Health Mate mobilalkalmazás (Android és iOS)

Pulzusmérő érzékelő

24/7-es pulzusmérés

A Withings ScanWatch óra napközben figyeli a pulzusodat a csuklódról és figyelmeztet, hogyha atipikus vagy szabálytalan szívverést érzékel. Azonnal megjeleníti az EKG eredményeid közvetlenül a Withings ScanWatch óra kijelzőjén vagy a mobilalkalmazásban, utóbbi esetében részletesebb diagnosztikai jelentés elérhető.

Napi aktivitás megfigyelése

A napi aktivitás és a célok teljesítésének nyomon követése

Fejleszd a kardiovaszkuláris fittségedet a különleges, fitnesz indikátorokat és VO2 max értékeket mérő edzésmutatókkal. Természetesen rendelkezésedre állnak a megtett lépések vagy elégetett kalóriaérték mérését szolgáló alkalmazások is. A Withings ScanWatch óra a telefon GPS funkcióját alkalmazza a beépített magasságmérővel, hogy pontosan rögzítse az általad megtett utat és távolságot.


A Withings ScanWatch okos funkciókat kínál az egészségesebb és nyugodtabb alváshoz

Az alvásfigyelés a könnyű és mély alvási fázisok, illetve azok hossza és az ébredések száma alapján határozza meg az értékeket. Lehetőséged van olyan csendes rezgő ébresztőóra beállítására intelligens ébresztéssel a Withings ScanWatch órán, amely az alvási ciklusod optimális időpontjában aktiválódik. Az alváselemzés mellett az Overnight Scan funkciót használhatod az alvási apnoé szindróma tüneteinek felderítésére, amely megfigyeli a pulzusod, az oxigénszaturációt és a REM alvás adatait. Az így nyert adatokat megjeleníti a Health Mate mobilalkalmazásban.


Automatikus tevékenységfelismerés

Automatikus tevékenységfelismerés

A Withings ScanWatch automatikusan, egyetlen gombnyomásra felismeri az olyan aktivitásokat, mint a séta, futás, alvás, úszás vagy tornázás. A sportolók nagyra értékelik majd az előre beállított sportmódok széles választékát a több mint 30 fizikai aktivitással, amelynek értékeit megfigyelheted közvetlenül a csuklódon.

Vízálló kivitelezés

A Withings Scanwatch vízálló

A Withings ScanWatch hibrid óra vízálló kialakítással érkezik, így tehát nagyszerű társ a vízalatti kalandokban is 50 méteres mélységig. A Withings Scanwatch okosóra nem nélkülözi az alkalmazáson belüli úszás-összefoglaló üzemmódot sem. Az alkalmazásban megjeleníti az időtartamot és az elégetett kalóriák számát.

Mutatós megjelenés

Withings Scanwatch vonzó kivitelben

A Withings ScanWatch Téged is lenyűgöz elegáns megjelenésével, amely a szilárd rozsdamentes acél tok, a bronz lakkozott számlap és a króm mutatók ötvözete. A számlap ellenálló, karcálló zafír kristályból készült. A korona elfordításával könnyedén végig görgetheted az egyes funkciókat a PMOLED kijelzőn.

Mobilértesítések fogadása

Mobilértesítések fogadása

Maradj kapcsolatban a támogatott mobilértesítésekkel. Új telefonhívás, SMS vagy e-mail üzenet vagy a támogatott alkalmazások értesítései esetén a Withings ScanWatch óra rezeg illetve megjeleníti az értesítés előnézetét. A Withings ScanWatch órát a Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül párosíthatod a mobiltelefonoddal.


Egészségről szóló adatok kéznél

A Health Mate mobilalkalmazás értékes információt nyújt az aktuális egészségi állapotodról, ezt akár az orvosoddal is megoszthatod. A Withings ScanWatch óra által összegyűjtött adatokat a különleges MED.INTELLIGENCE algoritmus dolgozza fel a tiszta és jól érthető értékekhez.

Withings Scanwatch 42 mm szabvány szíjakkal

A Withings ScanWatch okos fitnesz óra szabvány kialakításához bármilyen neked tetsző szíjat használhatsz. Csak rajtad múlik, hogy a sportos szilikon, a stílusos bőr vagy az extravagáns fém szíjat részesíted előnyben.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés Uniszex
Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,4 "
Kijelző típusa OLED
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 38 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Ezüst
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Tömeg 83,06 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Oximéter, Barométer, Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló
Egészségügyi funkció EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Intelligens ébresztés
Smart funkciók Egyedi számlapok, Ébresztőóra, Dátum, Naptár
Hely és útvonal követése Telefon párosítás GPS-en keresztül

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Angol, Német, Francia
Felület nyelve Angol, Német, Francia

Szíj

Strap colour Fekete
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 13 cm
Csukló max. kerülete 23,9 cm
Csatlakoztatás típusa 20mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 1 200 óra (50 nap)

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Withings
Modellsorozat Scanwatch
Modell 42mm
Kód:  WitSC04
Termékszám:  HWA09-model 4-All-Int

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05