Oldal frissítése

Withings Scanwatch 2 38mm - Black

4,4 9 értékelés
125 890 Ft

Withings Scanwatch 2 38mm - Black

Elegáns hibrid karóra kifinomult egészségmonitorozással

A Withings ScanWatch 2 egyesíti a klasszikus órák és a modern okosórák világának legjavát. A precíziósan megmunkált rozsdamentes acél tokot és forgatható koronával ellátott klasszikus kerek kialakítást egy apró, 0,63" átlójú belső kijelző egészíti ki, amely az egészségi állapotra és edzésre vonatkozó legfontosabb adatokat mutatja. A kijelzőt és a számlapot zafírüveg védi. A hibrid órák új generációja új TempTech24/7 modullal és továbbfejlesztett érzékelőkkel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik a pulzusszám, a vér oxigénellátottság, az EKG és most már a testhőmérséklet pontos mérését is. A Withings ScanWatch 2 okosóra pontosan meghatározza az alvás hosszát, minőségét és fázisait. Az aktív egyének értékelni fogják a beépített sportmódokat a fizikai teljesítmény mérésére. A beépített akkumulátor akár 30 napos üzemidőt biztosít.

A Withings ScanWatch 2 Black, 38 mm okosóra legfontosabb jellemzői

  • Elegáns hibrid unisex óra
  • Tartós rozsdamentes acéltok
  • Az okosóra 0,63"-es OLED kijelzője 282 PPI-vel rendelkezik
  • Prémium karcálló zafírkristály
  • Vezeték nélküli Bluetooth csatlakozó a telefonhoz való stabil csatlakozáshoz
  • A Withings ScanWatch 2 méri a testhőmérsékletet és meghatározza a hőmérsékleti zónát
  • A TempTech24/7 modul 16 csatornás, több hullámhosszú PPG érzékelőt használ
  • Az okosóra képes mérni az alvás időtartamát és minőségét, a pulzusszámot, a vér oxigénellátását, a légzésszámot és az EKG-t
  • Akár 30 napos akkumulátor-üzemidő
  • Pontos alvásciklus-elemzés légzési zavarok felismerésével
  • Előre beállított sportmódok
  • Vízálló 5 ATM-ig
  • A Withings mobilalkalmazás (Android és iOS) megmutatja az összes mért értéket

Pontos állapotfigyelés a TempTech24/7 modul segítségével

A ScanWatch 2 hibrid okosóra több hullámhosszú, továbbfejlesztett PPG-érzékelővel rendelkezik. Ez pontosabb adatokat szolgáltat az egészségi állapotodról, és méri a testhőmérsékletedet, amely a nap folyamán változik, és jelezheti a betegség vagy más egészségügyi állapotok kialakulását. A Withings ScanWatch 2 óra precízebben méri a pulzusszámot és a vér oxigénellátását - mindkettő kulcsfontosságú tényező a testmozgás értékelésében.

A napi tevékenység nyomon követése és a célok teljesítése

Javítsd szív- és érrendszeri fittségedet speciális edzésmérésekkel, a fitnesz pontszám és VO2 max mérés segítségével. Természetesen léteznek olyan alkalmazások, amelyekkel mérhető a lépések és az elégetett kalóriák száma. Az útvonal és a távolság pontos rögzítéséhez a Withings ScanWatch 2 okosóra a telefon GPS funkcióját és a beépített magasságmérőt használja. Az aktív sportolók értékelni fogják a több mint 30 mozgási tevékenységhez előre beállított üzemmódok széles választékát, amelyekkel közvetlenül a csuklón lehet nyomon követni az értékeket. A Withings Scanwatch 2 hibrid okosóra vízálló kialakítású, így nagyszerű partner lehet a víz alatti kalandokban, akár 50 méteres mélységben is. A Withings Scanwatch 2 óra rendelkezik egy alkalmazáson belüli úszás-összefoglaló móddal is. Megmutatja az edzés időtartamát és az elégetett kalóriák számát.

A ScanWatch 2 figyeli a hőmérsékletet

Az okosórák segítenek optimalizálni a teljesítményt és a regenerálódást. A testhőmérséklet változására vonatkozó adatokból megtudhatod, hogy mikor milyen hőmérsékleti zónába kerülsz, és mennyi időbe telik például a sportolásból való regenerálódás. A Withings ScanWatch 2 okosóra azt is meg tudja határozni, hogy az edzés három fázisa közül melyikben vagy éppen:

  • Bemelegítési zóna -alacsonyabb hőmérsékleti zóna, amely felkészíti a szervezetet a terhelésre. Ezért ajánlott néhány percig ebben a zónában maradni, hogy az izmok jól bemelegedjenek.
  • Teljesítményzóna -az ideális zóna, amelyben az edzés nagy részében tartózkodnod kell. A szervezetednek ebben ideálisak a feltételek az izmok csúcsteljesítményéhez.
  • Túlmelegedési zóna -az ebben a zónában végzett edzés negatív hatással lehet a szervezetedre, és azonnal abba kell hagynod az edzést, ha a túlmelegedési zónába kerülsz.

Tartsd ellenőrzés alatt az alvást és a pihenést

A Withings ScanWatch 2 okosóra mesterséges intelligencia segítségével jobban ki tudja értékelni az alvás minőségét. Meghatározza az alvási ciklusokat, az alvás időtartamát, a megszakításokat, valamint az elalváshoz és az ébredéshez szükséges időt. A mobiltelefonoddal párosítva minden mért adatot a Withings alkalmazásban tárol, ahol megtekintheted és elemezheted alvási trendjeidet. A Withings ScanWatch 2 okosóra képes azonosítani a légzési zavarokat, valamint folyamatosan elemzi a vér oxigénszintjét (SpO2), a pulzusszámot, a mozgást és a légzésszámot. Mivel a ScanWatch 2 tudja, hogy mikor vagy könnyű vagy mély alvásban, az általad beállított ütemezés szerint ki tudjod választani a legjobb időpontot az ébresztésre.

Egészségügyi adatok a kezed ügyében

A Withings ScanWatch 2 okosóra kompatibilis mind az Android, mind az iOS készülékekkel, amelyekre letölthető a Withings mobilalkalmazás. Ott az összes, az okosórád által mért adatot együtt és áttekinthetően tárolja.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés Uniszex
Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, iOS 15, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 0,63 "
Kijelző típusa OLED
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Fekete
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Vezérlés módja Gombvezérlés
Tömeg 34,6 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Oximéter, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Séta, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Magasságmérő, Tempó
Egészségügyi funkció EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Testhőmérséklet mérése, Menstruációs ciklus nyomon követése
Hely és útvonal követése Telefon párosítás GPS-en keresztül
Speciális tevékenység funkció Outdoor funkciók

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Angol
Felület nyelve Angol

Szíj

Strap colour Fekete
Szíj anyaga Fluoroelastomer
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 14 cm
Csukló max. kerülete 23,9 cm
Csatlakoztatás típusa 18mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 720 óra (30 nap)

A csomag része

Csomag része Töltőkábel, Töltőállomás

Márka/modell

Márka Withings
Modellsorozat Scanwatch 2
Modell 38mm
Kód:  WitSC2a1
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  HWA10-model 1-All-Int

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15