Oldal frissítése

Withings Aura

Kiegészítők a termékhez

Withings Aura

Withings Aura
 

Több, mint egy ébresztő

A Withings Aura egy intelligens alvásmonitor, amely figyeli az alvásodat és elemzi mind az ébren, mind az alvással töltött időt. A készülék követni tudja az alvás és az ébrenlét közötti átmeneteteket, az alvásciklusokat és figyeli a környezetet a szobádban, valamint ennek megfelelően képes a világitás beállítására és különböző hangok kibocsátására. Ennek köszönhetően könnyedén elaludhatsz és a legmegfelelőbb időben ébredhetsz fel.


kellemes alvási
 

Kellemes atmoszféra

A készülék LED-es világítással rendelkezik a minél kellemesebb atmoszféra megteremtés érdekében. A matrac alatti alátét alvásfigyelő szenzorral van ellátva, amely figyeli a pulzusodat, a különböző mozgásokat és a légzésedet.

gyakorlati alkalmazások
 

Praktikus alkalmazás

Az eszköz reggelre kielemzi az összes adatot az iOS eszközöd segítségével és meg is jeleníti azokat látványos grafikonok formájában.


Legyen az ébredés egy igazi öröm

A Withings Aura egy igazán sokoldalú eszköz, hiszen ébresztőóraként is használhatod, valamint a WiFi és Bluetooth kapcsolat segítségével csatlakoztathatod a telefonodat és hangszóróként használhatod az eszközt. A készülék három USB porttal van felszerelve és a csomagban megtalálható egy univerzális töltő adapter. is

Ébredjen öröm
 

Műszaki adatok:

Kapcsolat:
3x USB, WiFi, Bluetooth

Méretek:
288 x 128 x 135 mm

Kompatibilitás:
iOS 7 és újabb

Kód:  FTB002e9q
Termékszám:  70035401

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10