Oldal frissítése

Withings Activité Acél Fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Withings Activité Acél Fehér

Withings American Society évekig mutatja be élvonalbeli létesítmények, különösen az Apple termékek. Intelligens órák Activité Acél Fehér, de az együttműködés az Android platform, hogy amikor a use're gyakorlatilag nincs korlátozás.A kompatibilitás garantált iOS eszközök (7-es vagy újabb), iPhone (4S vagy újabb), iPod touch (5. generáció és a fölött), Android (4.3 és magasabb). Az óra nem számíthatnak - cserélhető akkumulátor akár 8 hónapig működik.

legfontosabb jellemzői

  • A napi tevékenységek
  • kifinomult design
  • Rendkívül magas színvonalú feldolgozása
  • Bluetooth-kapcsolaton keresztül
  • Vízálló 5 ATM
  • Hosszú akkumulátor-élettartam

Metal design fémjelzi a luxus

Órák vannak szerelve elsősorban egy nagyon egyszerű, de elegáns design illeszkedik szinte bármilyen ruhát, és üdvözlendő, hölgyeknek és uraknak. Kerek tárcsa átmérője 36,3 mm rozsdamentes acél és üveg borítja karcálló.

Mérjük meg a napi tevékenység és az alvás

Miután a kezdeti párosítás alkalmazásokat a intelligens készülékek kezdenek történni nagy dolgokat. Nézze meg alaposan ellenőrizni egész nap és adják fel a kérelem adatait a lépések számát nachozené távolság és az elégetett kalóriákat. Minden gondosan át szemet gyönyörködtető diagramok. Excel monitoring alvás és majd felébredek a rezgés és hang. 

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tömeg 37 g
Kód:  FTB002e9n2d
Termékszám:  70134401

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20