Oldal frissítése

Wise-Pet Rocky

3,0 1 értékelés

Wise-Pet Rocky

 

A szórakoztató és édes Wise-Pet Rocky tökéletes védelmezője a 7-8" méretű tableteknek. Válassza ki gyermeke kedvenc karakterét, helyezze bele a tokba a tabletet, és máris indulhat a játék!

Az egyedülálló védőtok tökéletes a hosszú autós utazások során, szórakoztatja a gyermekeket. Csak akassza fel ülése fejtámlájának hátuljára vagy helyezze gyermeke ölébe. A további szórakozás érdekében használja a cseh alkalmazásokat mobilon vagy tableten.

A fő előnyök

  • Kellemes szórakozás a népszerű plüssjátékkal
  • Ideális hosszabb autós utazásokra
  • Ingyenes alkalmazások cseh nyelven
  • Az állatok széles választéka
  • Biztonságos illeszkedés az autóban

Az ingyenes Wise-Pet alkalmazás

A klasszikus játékok és filmek mellett a Wise-Pettel gyermekének lehetősége van használni az ingyenes alkalmazásokat és a Wise-Pet kisállatokat cseh nyelven. A Wise-Pet alkalmazások lehetővé teszik, hogy gyermeke játsszon és beszélgessen a kiválasztott Wise-Pet kisállattal. Ez biztosítja, hogy a gyermeke soha nem fog unatkozni.

A Wise-Pet alkalmazás másik előnye, hogy felveheti vele a zeneszámokat. Például, kiválaszthat egy grafikai motívumot és hozzárendelheti azt egy Ön által készített hangfelvételhez, hogy egy gyönyörű altatódalt készítsen.

 

Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Puha
Anyag Műanyag

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  WISE08
Termékszám:  900211

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20