Oldal frissítése

Wireless Display Adapter V2

4,1 27 értékelés

Wireless Display Adapter V2

Nézd nagy képernyőn az összes mérkőzést

Wireless Display Adapter egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül a nézhesd a tartalmakat az okostelefonról, tabletről vagy a laptopról a HDTV-n vagy egy nagy monitoron. Így az online közvetített UEFA EURO mérkőzéseket is úgy nézheted, hogy nem maradsz le a részletekről sem.

Ezzel még azt a mérkőzést is megnézheted nagy képernyőn, amiről lemaradtál. A felvételt elindíthatod a notebookodon, csatlakoztatod a TV-hez a Wireless Display Adapter segítségével, készítesz egy kis popcornt és kezdheted a szurkolást!

Wireless Display Adapter V2
Wireless Display Adapter V2

Amikor a főnök összehúzza a szemét ...

Mindent eldöntő meccs megy a tévében és te még mindig munkában vagy? Örvendeztesd meg kollégáidat azzal, hogy megosztod a közvetítést a notebookról a nagy képernyőre. Te tovább dolgozhatsz a notebookon és fontos ügyeket oldhatsz meg a kollégákkal – ha éppen nem szerzett valaki gólt!

Nézd egyszerre a meccset és az eredményeket

Nem kell aggódnod, hogy a notebook használhatatlan lesz miközben megosztod az élő közvetítést. A nagy képernyőre történő kivetítés alatt a notebookon nyugodtan megtekintheted a további meccsek  eredményeit.

pozadí

Csatlakozz még a kezdőrúgás előtt

Már majdnem elkezdték? Sebaj! A bekötés gyors és szinte nem igényel telepítést. A Wireless Display Adapter csatlakozóit dugd be a HDTV-be vagy monitorba, a notebookból csatlakozz az adapterre, és oszd meg a képernyőt. A meccs után egyszerűen húzd ki az adaptert, dugd össze a végeit és kész.

Wireless Display Adapter V2
Wireless Display Adapter V2

Mi kell hozzá?

A Wireless Display Adapter bármilyen tartalmat ki tud vetíteni az eszközről a TV-re vagy monitorra a WiFi CERTIFIED Miracast-nak köszönhetően. Ehhez elengedhetetlen, hogy az eszköz rendelkezzen az Intel WiDi támogatással. 

Kód:  ME379b
Termékszám:  P3Q-00008
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15