Oldal frissítése

WINNI´S Sale mosogatógép só 1 kg

4,6 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WINNI´S Sale mosogatógép só 1 kg

A WINNI'S Sale 1 kg-os tengeri só alkalmas minden mosogatógép típushoz. Bizonyított, hogy a só rendszeres használata a mosogatógépben lágyítja a vizet, és ezzel óvja a mosogatógépet. A WINNI'S Sale segít energiát megtakarítani, meghosszabbítani a mosogatógép élettartamát, ugyanakkor mindig garantálja az edények ragyogását.

A WINNI'S Sale fő előnyei

  • Hatóanyagai természetes forrásokból származnak
  • Gyengéd a bőrhöz és a természethez
  • Hipoallergén
  • VEGAN OK tanúsítvány

A környezetbarát WINNI'S Sale

A WINNI'S Sale egyértelmű választás azok számára, akik szeretik a minőségi termékeket, de nem szeretnék szennyezni a környezetet, emellett viszont hatékony megoldásra van szükségük. Ezek azok a termékek, amelyek nem csak a bőrhöz, de a környezethez is gyengédek. 

A WINNI'S termékek csak növényi eredetű felületaktív anyagokat tartalmaznak, nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat és fehérítőket. A termékek újrahasznosítható csomagolásának köszönhetően a termék teljesen biológiailag lebomlóak, megfelelnek a vásárlók természetes termékek iránti magas igényeinek. Allergiában szenvedőknek és érzékeny bőrűeknek ezek a termékek, antiallergén összetételüknek köszönhetően, megoldást jelentenek az otthonuk takarításában. A WINNI'S termékeket nem tesztelték állatokon.

Tárolás

Használd a sót mosogatógépben, használd fel 2 éven belül a csomagoláson jelzett dátumról számítva. Tárold száraz helyen, távol a gyermekektől.

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába

Tömeg

Tömeg 1 kg

Termék típusa

Termék típusa
Kód:  MYC140
Termékszám:  8002295060297

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10