Oldal frissítése

Wingsland S6, narancs

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wingsland S6, narancs


Wingsland S6
 

Wingsland S6 kompakt drón

Ismerd meg a legkisebb drónt, amelyet 4K felbontású kamerával szereltek fel. A fantasztikus minőségű felvételek mellett a legújabb repülési technológiák sorát kínálja. Bár összecsukva elfér a zsebedben, és csak egy kicsivel nehezebb, mint egy mobiltelefon, teljes értékű légi társad lesz.

A „Follow Me” funkciónak köszönhetően képes követni, amikor kerékpározol, gördeszkázol vagy éppen labdajátékokkal töltöd idődet. Családi vagy társasági eseményeken minden bizonnyal értékelni fogjátok azt, hogy anélkül készíthettek csoportképet, hogy bárki lemaradna a képről, mert fényképeznie kell.


Teljes vezérlés, egyetlen alkalmazással

Ezt a kvadrokoptert szinte bármilyen Android vagy iOS eszközről vezérelheted. Több mód közül választhatsz, a kezdő/haladótól, az útvonal megadásán át, a kijelölt helyre visszatérésig.

A videókat közvetlenül a Wingsland S6 appjával szerkesztheted, amellyel képaláírásokat adhatsz hozzá, megvághatod a felvételeket vagy színesítheted a hangulatukat zenével. Hála a fejlett érzékelőknek, létrehozhatsz lenyűgöző, 360 fokos fotókat is.

Wingsland S6
 

Alt
 

Nem veszítitek el egymást

A Wingsland S6 okos drón a rotorok elrendezésének köszönhetően nagyon hordozható. Ezen kívül könnyen kezelhető is, a kifinomult Android vagy iOS telefonos alkalmazással. Hála a kettős GPS navigációs rendszernek, a drón mindig pontosan tudja, hogy hol van, így nem kell aggódnod az esetleges veszteségek miatt.

A Wingsland S6 biztonsági okból két visszatérési móddal is rendelkezik: ha alacsony az akkumulátor töltöttsége, akkor vagy a kiindulási pontjára, vagy a pilótához tér vissza.


Legfontosabb jellemzői

  • Legkisebb drón a piacon 4K kamerával
  • Hála a felépítésének, a károsodás veszélye nélkül szállítható
  • Intelligens repülési üzemmódok
  • Fejlett navigációs érzékelők
  • Vásárolhatók hozzá kiegészítők, például játék löveg, fényszóró, akadály érzékelő vagy Emoji kijelző
Wingsland S6
 

 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Mobillal
Repülési funkciók GPS, Akadály észlelése, Objektumkövetés

Kamera

Kamera funkciói Képstabilizátor

Akkumulátor

A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db

Tömeg

Tömeg 230 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  WNGL001b
Termékszám:  42010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15