Oldal frissítése

Windows Server DataCenter Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic Qlfd (elektronikus licenc)

Windows Server DataCenter Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic Qlfd (elektronikus licenc)

Három év elteltével a Microsoft szerver operációs rendszerének új, felülvizsgált változatával jelentkezik. A legújabb kiadás a 2016-os kiadáson alapul, és a legnagyobb előnye az Azure hibrid platformon való használhatóság és a platform fejlesztése a fejlett alkalmazások és a hiperkonvertált infrastruktúra használata érdekében. A teljes operációs rendszer biztonsága a következő szintre lépett, a natív felhőalkalmazások és a hagyományos alkalmazások tárolása konténerek és mikroszolgáltatások használatával is lehetséges.

A Windows Server DataCenter Core 2019 előnyei

  • Elektronikus licenc max. 16 magos szerverhez
  • Korlátlan számú virtuális eszköz
  • Újratervezett biztonsági szint
  • Védett virtuális eszközök
  • Azure hibrid platform támogatás
  • Integrált HCl
  • A támadások proaktív védelme és felderítése
  • Szerver válasz felhasználása
  • Hálózati titkosítási biztonság
  • Módosítva a modern alkalmazásokhoz

Operációs rendszer jobb biztonsági szinttel

A 2016-os változatban a védett virtuális készülékek technológiája került bevezetésre, amely 2019-ben javult. Az új virtuális eszköz fut Linux alatt is. A védett virtuális készülék funkciót fokozza a rendszergazdák fokozott ellenőrzése a hozzáférés felett. A VMConnect most már jobban képes megszüntetni a két rendszer hibáit, és egy kattintással egyszerre megvédheted a teljes hálózatot. A Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) proaktív védelmet biztosít, észleli a támadásokat és a potenciálisan sérülékeny biztonsági réseket. A technológia lehetővé teszi a szerver válaszok felhasználását, és összességében nagyban erősíti a biztonságot.

Fejlett hibrid megoldás

A hibrid használat teljesen készen áll a Linux-szal való együttműködésre. A Windows Linux alrendszere (WSL) a Windows parancsfájljainak könnyű kezelését biztosítja és támogatja az OpenSSH, Curl és Tar iparági szabványokat is. A Windows Server 2019 képes együttműködni a Kubernetes klaszter komponenseivel is, amelyek javítása is megtörtént. Emellett gondoskodtak a hiperkonvergált infrastruktúráról (HCI) is, amely sokkal szélesebb skálázhatóságot biztosít, mint az előző 2019-es verzióban. Végül, de nem utolsósorban, lényegesen megbízhatóbb és erősebb lett.

SNGL OLP NL elektronikus mennyiségi licencszerződés

A Microsoft Windows Server 2019 elektronikus licencként kapható új nyílt licenc (SNGL OLP) formájában. Ez egy Open Business no level (NL) mennyiségi licencszerződési megoldás, amely lehetővé teszi, hogy beszerezd ezt az elektronikus licencet vagy az Assurance szoftvert. Ez a licenc legfeljebb 16 magot tartalmazó Windows-szerver és korlátlan számú virtuális eszköz számára kínál megoldást.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára
SW típusa Operációs rendszer
SW típusa MS Windows Server
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 16

Kompatibilitás

Operációs rendszer Windows, Linux
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ
Kód:  SWLM0011
Termékszám:  9EA-01044
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20