Oldal frissítése

WILTSHIRE Univerzális kés 13cm köszörülő sapkával

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WILTSHIRE Univerzális kés 13cm köszörülő sapkával

A 13 cm-es WILTSHIRE univerzális kés nélkülözhetetlen segédeszköz a professzionális és otthoni konyhában. A kés kiválóan alkalmas gyümölcs, zöldség, fűszernövények aprításához, valamint használhatos további nyersanyagok és élelmiszerek felvágásához, konyhai alkalmazhatósága igen sokrétű. A kés kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami tartósságával és a korrózióálló tulajdonságaival tűnik ki. A kés előnye a multifunkcionális burkolat, amely a pengék burkolatán kívül a köszörű funkcióját is betölti. Az önköszörülő burkolatnak köszönhetően a kés minden alkalommal köszörülődik, amikor kihúzod a burkolatból. A szakácsok és szakácsnők nagyra értékelik az ergonómikusan kialakított fogantyút, amely biztosítja a kés kényelmes használatát.

A 13 cm-es WILTSHIRE univerzális kés legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű segítő a professzionális és otthoni konyhában
  • Univerzális felhasználás élelmiszerek széles körének szétvágásához
  • Rozsdamentes acélból készült
  • A WILTSHIRE univerzális kés önköszörülő borítóval van felszerelve
  • Ergonómikus kialakítású fogantyú
  • Biztonsági zár gombja
  • A WILTSHIRE 13cm univerzális késének jelölése türkizkék

A minőség és a biztonság először

A WILTSHIRE Staysharp ikonikus kés minőségével, önköszörülő sapkájával és a kés borításán elhelyezett biztonsági zárjával tűnik ki. Ez biztosítja, hogy a kés benne maradjon a sapkában, és ne essen ki belőle, amikor éppen nem használod. A kollekció minden kése színkóddal van ellátva, ami óriási előny, ha egyszerre több kést használsz. A színjelzésnek köszönhetően könnyedén megjegyezhető, hogy melyik kés mire használható. A 13 cm-es WILTSHIRE univerzális kés mindennapi segítőtársad lesz, aki nem fog csalódást okozni neked.

Kés mérete:
24 cm

Penge mérete:
13 cm

Paraméterek

Típus

Kés típus Univerzális kés
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 13 cm
Kód:  WILBR133
Termékszám:  687112
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10