Oldal frissítése

WILTSHIRE Konyhai kés 20cm élező tokkal

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WILTSHIRE Konyhai kés 20cm élező tokkal

A WILTSHIRE 20cm-es konyhai kés nélkülözhetetlen segédeszköz a professzionális és otthoni főzéshez. Ideális hús vágásához és szeleteléséhez, de használhatod keményebb zöldségek vagy gyümölcsök szeletelésére is. A kés kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amely kiemelkedik tartósságával és korrózióálló tulajdonságaival. A kés előnye a multifunkcionális tok, amely nem csak védi a kést, de élezi is. Az önélező toknak köszönhetően a kés minden alkalommal éleződik, amikor a tokjából kihúzod. A séfek és szakácsok nagyra fogják értékelni az ergonomikusan kialakított fogantyút, amely a kés kényelmes használatát biztosítja.

A WILTSHIRE 20 cm-es konyhai kés főbb jellemzői

  • Nagyszerű segítség a professzionális és otthoni főzéshez
  • Ideális hús, kemény zöldség vagy gyümölcs szeleteléséhez
  • Rozsdamentes acélból készült
  • A WILTSHIRE konyhai kés önélező tokkal rendelkezik
  • Ergonómikus kialakítású fogantyú
  • Biztosítóval ellátott tok
  • A WILTSHIRE 20cm-es konyhai kés sötétkék színű

Minőség és biztonság mindenek előtt

Az ikonikus WILTSHIRE Staysharp kések kiemelkednek minőségi, önélező, és biztosítóval ellátott tokjaikkal. Ennek köszönhetően a kés nem esik ki belőle, ha nem használod. A kollekció minden kése színkódolt, amely óriási előny, ha több azonos márkájú késsel is rendelkezel. A színjelzésnek köszönhetően könnyedén megjegyezhető, melyik kés milyen használathoz alkalmas. A WILTSHIRE 20 cm-es konyhai kés mindennapi segítség, amely nem fog csalódást okozni neked.

A kés mérete:
33 cm

A penge mérete:
20 cm

Paraméterek

Típus

Kés típus Szakácskés
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 20 cm
Kód:  WILBBR202
Termékszám:  687116
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05