Oldal frissítése

Wilson Ultra 100L csapat TNS RKT W / O CVR 3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wilson Ultra 100L csapat TNS RKT W / O CVR 3

Az egyedülálló, rendkívül könnyű ütő célja a játékosok, akik szívesebben játszanak az egész pályát. Az ő jön neki a játékosok a szerencsejáték által használt fogalmakat hatására forgó a labdát, és a fogantyút is használják hab párna technológia, amely elnyeli a negatív rezgéseket, ezáltal biztosítja a jobb ellenőrzés rakéták és kényelmesebb egyéni játékos. Tökéletes rakéta, amely egyesíti ár-teljesítmény.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló ár / teljesítmény arány
  • Velikost hlavy 100" / 645 cm2
  • Tömeg húr 262 g
  • Hossz 27 "/ 68,6 cm-es
  • Balance húrozatlan 34 cm
  • A sűrűsége kitámasztás 16 × 18
  • Befoglalótok 25-265-24 mm Dual newTraper
  • Grip 3-as méret
  • Hab párnatechnológiáját

Könnyű, ütő a játék az egész pályát

Tökéletes rakéta, amelyet az jellemez, rendkívüli sokoldalúságát, így illik egy nagyon széles körű bowling stílusok. Elég erős ütések nélkül felesleges kiadásokat könnyű és kényelmes az egész bíróság sokoldalúsága az egyik fő előnye rakéták. A markolat rakéták párna hab technológiát, amely optimálisan elnyelik a negatív rezgéseket, ezáltal biztosítva a nagyobb kényelem és jobban ellenőrizzék a játékos maga rakéták. Párhuzamos Driling technológia tovább növeli a nagyításhoz sweetspot, amely lehetővé teszi a kisebb mennyiségű pontatlan lövések. Ütő keret készül szénszálas, így biztosítja a magas szilárdságú és erejű ütések és kitámasztás ütők szilárd és következetes.

Paraméterek

Egyensúly

Használat

Fókusz Pontos ellenőrzés
Rendeltetés Teljesítmény

Tulajdonságok

Anyag Grafit
Tömeg 262 g
Fej Húrral

Méret

Ütőfelület 645 cm2
Hossz 68,5 cm
Kód:  SPTif0926
Termékszám:  887768465063

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20