Oldal frissítése

Wilson Roger Federer RKT 19

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wilson Roger Federer RKT 19

A jó design, hibátlan feldolgozás, alacsony áron. Szinonimája? Mark Wilson. Ahhoz, hogy az álmok megszerzése modern teniszütő? Van vágy, hogy megpróbálja az elegáns sport, ami feldobja a mindennapi életben? Aggódnak, hogy volt ez nem elég? Butaság. Vše lze řešit výběrem vhodné rakety.Akár egy teljes kezdő, vagy inkább között közbenső junior játékosok. Ütő Wilson Roger Federer lesz a megfelelő választás. Nem beszél nevet magának?

legfontosabb jellemzői

  • Az egyszerű, elegáns kialakítás
  • univerzális használatra
  • tartós
  • A legjobb minőség a jól ismert márka

Játssz Federer

Forradalmian új modell teniszütő lesz a hobbija teljesen más dimenzió. A játék lesz friss és kellemes. Soha nem akar lépni, mert nem tudják, az az érzés, nehéz kezét. Ki lehet választani a jobb ütő, mint a tenisz legenda Roger Federer? És közvetlen vonal a modellt, amit most a kezedben, inspirálta.Ön adja meg a lövés nemcsak soha nem látott lendülettel, hanem vigyázni, hogy a tökéletes stabilitás és jobb szabályozás. Kényeztesse magát. A győztes.

Kód:  SPT10933
Termékszám:  887768298845

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05