Oldal frissítése

Wilson Roger Federer JR 23 "

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wilson Roger Federer JR 23 "

Középpontjában a sport történelem Mark Wilson közel egy évszázada. Senki más nem volt, mint befolyásos, és aktívan részt vesz formálásában és a játékszabályok, mint a tenisz, golf, baseball és az amerikai futball. Wilson, mint a feltaláló úttörő technológiák gyártott legendás klasszikus és szerzett világszerte elismerést az ő hozzájárulása a sport. Wilson je pravá americká ikona ve světě sportovního vybavení.

Tehetséges teniszezők

Gyerekek Teniszütő Wilson Roger Federer 23 teniszütő ihlette a híres teniszezők Roger Federer és alkalmas aktívan játszik éves gyermekek 7-8 éves, magassága 125 cm.

Tökéletes stabilitás és könnyedség

A gyermek ezt teniszütőt azonnal megtegye. Ütő keret titánból készült, kellően erős és ütésálló, ami különösen a gyermekek ütők nagy előnye. A technológia QuadriForm rakéta hogy kiváló stabilitást és könnyű, mert a gyerek nem fárad olyan gyorsan. Feszített súlya mindössze 205 gramm könnyű kezelni a játék során, és nem kis csukló teniszezők. Ütő hossza és a fej mérete ad némi irányítást a labdát minden oldalán a bíróság.

Műszaki adatok

  • Súly (feszített): 205 g
  • Fej méret: 613 cm2
  • Ütő hossz: 585 mm
  • Keret profil: 19 mm RG
  • Sűrűség felfűzve: 16x17
Kód:  SPT086
Termékszám:  WRT218600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20