Oldal frissítése

Wilson Blade-104 TNS RKT W / O CVR 3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wilson Blade-104 TNS RKT W / O CVR 3

Rocket áramló nagy és tiszta design büszkélkedhet a tény, hogy ez a legkönnyebb a sokféle Wilson pengével. Az ő súlya húrok 18 × 19 puszta 305 gramm. Tökéletes egyensúly együtt bazaltszálak ad maximális ellenőrzése alatt a labdát bármely szakaszában a játék. A felvételek sokkal gyorsabb lesz, és a centrifugálás szinte tökéletes köszönhetően spin Effect technológiával. A méret a fejét a lárma 104 centi, és fel van szerelve egy fogást a mérete 3. Ez sportszer szeretni fogja elsősorban szabadidős játékosok.

Mark Wilson, a gyártó a sport berendezés kimeríthetetlen hagyomány, amely áll egy szilárd alapot és a tapasztalat. Ezért biztos lehet benne, a maximális minőség vásárolt sporteszközök. 

legfontosabb jellemzői

  • A legkönnyebb teniszütő Wilson Blade-osztály
  • Manőverező golyó játék
  • Arra használják, bazalt
  • Tökéletes szabadidős játékosok

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 305 g
Kód:  SPT10946
Termékszám:  887768284282

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15