Oldal frissítése

Wiley X Moxy - Polarizációs

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Wiley X Moxy - Polarizációs

A Wiley X Moxy divatos sport napszemüveg a szokatlan kialakítást, polarizációs lencséket, és a sokrétű funkcionalitást kombinálja. Kékeszöld lencséi elnyelik a tükröződéseket, és a visszaverődő fényeket. Ezen tulajdonságának köszönhetően a szemüveg kiváló kiegészítő többek között horgászathoz, vízi és téli sportokhoz. 8-rétegű lencsékkel rendelkezik, legfelső rétege taszítja a vízet, illetve karc-, és porálló. A szemüveg rendkívül tartós, tesztelt anyagok felhasználásával készült, ergonomikus kialakításának köszönhetően remekül illeszkedik az arc formájához, és 100%-os védelmet biztosít a napsugarak káros hatása ellen anélkül, hogy torzítaná látásodat.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedi sport szemüveg kék lencsével
  • Polarizációs szűrő, mely elnyeli a fénysugarakat és a tükrőződő fényeket
  • Tartós 8-rétegű lencsék
  • Ideális vízi, és téli sportokhoz, illetve horgászathoz
  • 100%-os védelem a napsugarak ellen
  • Anatómiai alak, rendkívül ellenálló a karcolások, a víz és a szennyeződések ellen
  • Tartós anyagból készült
  • Nem torzítja látásod élességét

Polarizációs lencsék

A Wiley X Moxy szemüvegek olyan polarizációs szűrővel rendelkeznek, melyek védik a szemet a túlzott, erős fénysugarak káros hatásaitól. Lencséi elnyelik a kellemetlen tükröződő fényeket is, mellyel különösen autóvezetőknek kedvez, hiszen komoly baleseteket képes megelőzni. Ráadásul a szemüveg javítja a színek felfogását, és megszünteti szemeid fáradtságát.

 

Paraméterek

Üveg

Üveg tulajdonságai Polarizációs

Keret

Keret tulajdonságai Karcálló

Szín

Keret színe Fekete
Lencse színe Kék

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai Karcvédelem, Polarizációs
Kód:  SPTkn0002
Termékszám:  712316012775
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05