Oldal frissítése

Wild Bastards - Nintendo Switch

Előrendelési ár
16 590 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Wild Bastards - Nintendo Switch

Wild Bastards Nintendo Switch

A Wild Bastards Nintendo Switch kalandot hoz a galaxisba

Az új Wild Bastards Nintendo Switch mögött álló csapat olyan játékokat jegyez, mint a Void Bastards és a Card Hunter. Utazz el különböző bolygókra, hogy egy 13 fős, egyedi képességekkel és fegyverekkel rendelkező fenegyerekből álló csapatot toborozz és irányíts. Ezek a törvényen kívüliek a szövetségeseid a zsákmányszerzésben és az ellenségeiddel vívott heves csatákban.

Wild Bastards Nintendo Switch

Tapasztald meg ezt a kapcsolattokkal teli történetet

Egy olyan galaxisban, ahol a Nintendo Switch Wild Bastards uralkodik, Jebediah Chaste puritán mágnás osztaga elhatározza, hogy megállítja a fenegyerekek erőszakos uralmát. A banda két megmaradt tagja összefog a Drifterrel, egy titokzatos űrhajóval, hogy megtalálják és újraélesszék halott társaikat, majd ezután egy titokzatos tanyára menekülnek.

Wild Bastards Nintendo Switch

Élvezd a taktikai, mégis szórakoztató lövöldözést

A Wild Bastards Nintendo Switch lövöldözéseiben megmutathatod lövészi ügyességedet és taktikai hozzáállásodat, miközben fedezék keresésével, teleportálással és más speciális mozdulatok segítségével szállsz szembe az ellenséggel.

Wild Bastards Nintendo Switch

Tartsd az ellenőrizésed alatt a törvényen kívüliek közötti kapcsolatokat

A Wild Bastards Nintendo Switch játékban lehetőséged nyílik arra, hogy kapcsolatokat építs és erősíts a banda általad választott és irányított tagjai között, akár a képességeik erősítéséről, akár a bandák közötti viták megoldásáról van szó.

Wild Bastards Nintendo Switch

A csapatok és az erőforrások kezelése

Fedezd fel a különböző bolygókat, értékeld jellemzőiket és ellenségeiket, mielőtt eldöntenéd, mely törvényen kívülieket dobd ki. Gyűjts nyersanyagokat, hogy meggyógyítsd a sérüléseket, fejleszd a karaktereket és javítsd a bandák közötti kapcsolatokat a Wild Bastards Nintendo Switch játékban.

Wild Bastards Nintendo Switch

A Wild Bastards Nintendo Switch nem ér véget a kampány végén

Miután befejezted a fő kampányt, egy kihívás módban is játszhatsz nehéz szintekkel és a játékélmény testreszabásának lehetőségével. A Wild Bastards Nintendo Switch egy FPS-akciót, csapatmenedzsmentet és taktikai kampányt ötvöző stratégiai lövöldözős játék, amely egy kiszámíthatatlan, veszélyekkel és kalandokkal teli galaxis szívébe repít.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1379
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5016488141611

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20