Oldal frissítése

WHOOSH! Screen Shine törlőkendők - 70 db

8 990 Ft

WHOOSH! Screen Shine törlőkendők - 70 db

A WHOOSH! Screen Shine törlőkendők a lehető legegyszerűbbé teszik a legjobb képernyőtisztító használatát. A felületeket ujjlenyomatoktól, és ami a legfontosabb, baktériumoktól és vírusoktól mentessé teszik. A kijelző felületén a WHOOSH! egy védő nanoréteget hoz létre, amely javítja az érintőfelület tulajdonságait, miközben megvédi azt az egyéb szennyeződések felhalmozódásától. A WHOOSH! Screen Shine 100%-ban természetes, nem mérgező, alkohol és ammónia nélkül. A tisztítószer alkalmas MacBook képernyőkhöz vagy tükröződésgátló bevonattal ellátott dioptriás szemüvegekhez is. A praktikus törlőkendőcsomag egy mikroszálas kendőt is tartalmaz. A Screen Shine egy védő nanoréteget hoz létre Ahogyan a WC-használat után kezet mosol, úgy az érintőképernyőt is naponta tisztítsd meg, és használata kockázatmentes lesz. A WHOOSH! Screen Shine 100%-ban természetes, nem mérgező, alkohol- és ammóniamentes. A kijelzőn lévő vékony nanoréteg kényelmes ujjbegördülést és kiváló ujjlenyomat-ellenállást biztosít. 70 nedves törlőkendőt tartalmazó csomag, mikroszálas kendővel, újrazárható dobozban. Ideális otthoni (konyha, fürdőszoba, éjjeliszekrény), irodai vagy autós használatra.

A WHOOSH! Screen Shine törlőkendők - 70 db legfontosabb jellemzői

  • A kijelző teljesen fényes és újszerű a tisztítás után.
  • A vékony antisztatikus nanoréteg biztosítja az ujjak sima siklását a kijelzőn és a nagyon kellemes vezérlést.
  • Rendkívül ellenálló az ujjlenyomatokkal, porral és egyéb szennyeződésekkel szemben
  • Rendszeres használattal az ellenállás növekszik
  • Biztonságos gyermekek számára, vagy szájon át történő lenyelés esetén
  • Integrált mini kendő antibakteriális kezeléssel
  • 100%-ban természetes összetétel, mérgező és egyéb veszélyes anyagok nélkül
  • Szagtalan

Hogyan működik a WHOOSH! tisztítókendő? Amint a Screen Shine hozzáér a kijelző felületéhez, azonnal elkezd dolgozni, hogy lebontsa az olajokat és a biofilmeket. A mikroszálas kendő ezután könnyedén felveszi és eltávolítja a mikroszkopikus szennyeződésdarabokat. A könnyű megoldásnak köszönhetően a képernyő könnyen tisztítható és fényezhető. A kendő antimikrobiális tulajdonságai biztosítják, hogy nem fog tönkre menni, és újra felhasználhatod. Még szájon át történő lenyelés esetén is teljesen biztonságos. A kendő antibakteriális PROTX2® antibakteriális kezeléssel és védőbevonattal rendelkezik.

Tények a piszkos kijelzőkről:
1) A vírusok és az elemek 30%-a terjedhet az érintőképernyőkön keresztül.
2) Az átlagos mobiltelefon képernyője 10-szer szennyezettebb, mint egy WC-ülőke.
3) A mobiltelefonok 18%-a staphylococcusszal fertőzött.

A kendő mérete:
10 × 7,6 cm

Paraméterek

Típus

Típus Antibakteriális, Univerzális, Szemüveghez
Kód:  EAWH001m
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  837296002582

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05