Oldal frissítése

WHOOSH! Diamond Defense

WHOOSH! Diamond Defense

A WHOOSH! Diamond Defense folyékony képernyővédője egy forradalmian új, kiváló termék. A termék megvédi készüléked képernyőjét, ugyanakkor megtartja 100%-os funkcionalitását, és eredeti kinézetét. Műkődési alapelve egy speciális nanoréteg, amely részecskék millióit tartalmazza, és alkalmazás után megvédi a képernyőt a karcolások és sérülések jelentős mennyiségétől. Mivel nem adott mobil eszközhöz készült, ezért minden fajta, különböző méretű kijelzőhöz használható, legyen az okosóra, szemüveg, vagy akár laptopod képernyője. A WHOOSH! egyébként különböző teszteknek lett alávetve, amelyeknek segítségével megállapították, hogy az általa bevont képernyők hozzávetőlegesen 15-ször erősebbek, mint a fólia nélküli más kijelzők.

Főbb jellemzők

  • Folyékony képernyővédő mobileszközök, órák, szemüvegek, és számítógépek védelmére
  • A különleges nanorétegek elvén működik
  • Minden méretű üvegfelülethez és kijelzőhöz
  • A láthatatlan réteg meghagyja az eredeti megjelenést
  • Törlőkendő antimikrobás és antibakteriális PROTX2® kezeléssel
  • SGS laboratóriumban tesztelik a maximális tartósság érdekében
  • 15-ször erősebb, mint a kezelés nélküli kijelző
  • Gyors és könnyű alkalmazás buborékok nélkül
  • A WHOOSH! hatása akár egy évig is tarthat

Gyors és egyszerű alkalmazás

WHOOSH! Diamond Defense folyékony képernyővédő esetében nem kell aggódnod a kellemetlen buborékoktól, amelyek felhelyezéskor jelennek meg, és elrontják készüléked összképét. A speciális nanoréteget a mellékelt folyadékkal, illetve antimikrobás és antibakteriális PROTX2® tartalmú törlőkendővel kell felhelyezned. A egész folyamat nagyon gyors és egyszerű, mindössze 10 percet vesz igénybe. Az oldalon található videóban még több hasznos tippet tudhatsz meg a WHOOSH! hatékony felhelyezéséről.

 
Kód:  EAWH002a
Termékszám:  WH-1FGDDENFR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10