Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WPro SKS 101 Univerzális összeszerelő szett

4,7 35 értékelés
21 990 Ft

WPro SKS 101 Univerzális összeszerelő szett

Sokoldalú és nagyon praktikus köztes darab a Wpro SKS 101, amely be van helyezve a mosógép és a szárító között. Ez a távtartó egy kihúzható polccal van felszerelve, ahol mosás vagy szárítás közben minden szükséges felszerelést elhelyezhetsz, javítva a helyiségben a hely kihasználást. A kihúzható polc praktikus a szárító be- és kirakodására, valamint a ruházat tárolására. A „Safe-in-Lock” zárolásnak köszönhetően a szerelőkészlettel teljesen biztonságos módon lehet a szárítót a mosógép fölé helyezni.

A készülék sokoldalú és kompatibilis az összes 60 x 60 cm-es készülékkel. A távtartó kiváló minőségű műanyagból készül, amely biztosítja a tartósságot és a tökéletes formatervezést a készülékekkel. 


Paraméterek

Tulajdonságok

Felszerelés Kihúzható polc

Méretek és teherbírás

Szélesség 60 cm
Mélység 60 cm
Terhelhetőség 16 kg

Kompatibilitás

Márka Univerzális
Kód:  FBV6101e9
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  484000008436
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10