Oldal frissítése

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P

2,0 1 értékelés
200 000 Ft

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P

A beépíthető forrólevegős WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P sütő 73 literes térfogatának, formatervezésének és rozsdamentes acél kivitelezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden konyhába. A sütő az A+ energiaosztályba tartozik, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a konyhában történő munkát. A sütő pirolitikus öntisztító rendszerrel illetve teljesen üveg SmartClean ajtó belsővel rendelkezik. A jól elrendezett, fekete - fehér 3,5 hüvelykes képernyő segítségével a sütő könnyen kezelhető. A készülék további előnye az iXelium rozsdamentes acél felület, a csendes ajtózáródást biztosító SoftClosing illetve a gyermekbiztonsági zár a nagyobb biztonság érdekében.

A WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P sütő legfőbb jellemzői

  • Beépíthető forrólevegős sütő a népszerű és bevált WHIRLPOOL márkától
  • WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P sütő 73 l-es térfogattal
  • Fekete-fehér 3,5"-es kijelző a kényelmes és letisztult működés érdekében
  • 6. érzék - akár 30% energiát takaríthat meg
  • IXelium rozsdamentes acél felület a hosszú élettartamért
  • Pirolitikus öntisztító rendszer
  • SoftCloing az ajtó kényelmes és csendes záródásáért
  • Cook4 különleges funkció a gyors és hatékony főzéshez
  • Gyermekbiztonsági zár a nagyobb biztonság érdekében

6. érzék technológia és pirolitikus öntisztító rendszerrel ellátott ajtók

Hogyan készíts családi vacsorát, amely mindenkit lenyűgöz? Egyszerűen! Csak kapcsold be a 6. érzéket, válaszd ki az egyik étel kategóriát és állítsd be a teljes főzési időt. A sütő automatikusan beállítja a hőeloszlást és megfelelő hőmérsékleti tartományt javasol. Sütemények, torták vagy pizzák sütése soha nem volt ennyire egyszerű. Fedezd fel a hihetetlenül egyszerű és hatékony módszert a zsíros ételek főzése után visszamaradt szennyeződések eltávolítására az öntisztító pirolitikus rendszernek köszönhetően - ez egy kényelmes és hatékony módszer, hogy a sütő hosszútávon tiszta maradjon.

Cook4 funkció

Ha a sütés sport volna, a Cook4 lenne a legjobb csapattársad. Ezzel a funkcióval egyszerre akár 4 különböző ételt is készíthetsz három különböző szinten. A Cook4 célja, hogy megakadályozza, hogy az egyes aromák illetve illatok keveredjenek egymással. 



Paraméterek

Tulajdonságok

Sütőprogramok Gyors előmelegítés funkció, Grill, Körkörös fűtőelem, Hőlégbefúvás, Kiolvasztás, Pizza-fokozat, Légkeverés, Statikus sütés
Teljesítmény 3 650 W
Tepsi kivétele Függő rácsok
Sütő tisztítása Pirolitikus

Sütő méretei

Magasság 59,5 cm
Szélesség 59,5 cm
Mélység 56,4 cm

Sütő felszerelése

Felszereltség 4-rétegű ajtóüveg, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Érintéses vezérlés, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Hűtőrendszer, Hűvös sütőajtó, Termosztát, Csillapított ajtózárás, Belső világítás, Mechanikus vezérlés, 6. érzék
Hálózati kábel Igen, csatlakozó nélkül
Tepsik száma a csomagban 2
Rácsok száma a csomagban 2

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály A+

Sütő térfogata

Űrtartalom 73 l

Díjak

Díjak Díj nélkül

Bekötés és szerelés

Bekötés Villanyszerelő
Kód:  WHTR014
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  859991537000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15