Oldal frissítése

WHIRLPOOL PACW29HP

4,9 13 értékelés
113 090 Ft

WHIRLPOOL PACW29HP

CSENDES ÉS KOMPAKT MOBIL KLÍMA
Whirlpool PACW29HP

Készülj fel a forró nyári napokra és válaszd a forradalmi hatodik érzék technológiával ellátott Whirlpool PACW29HP mobil klímaberendezést. Ez a hordozható segítőtárs kimondottan ideális a maximum 70 m3-es lakásokba, tetőtéri szobákba, üzlethelyiségbe és irodákba. A klímaberendezés nagyszerű funkciókkal büszkélkedhet, jelentős mértékben hozzájárul a levegőminőségének javításához és a praktikus üzemmódoknak köszönhetően tökéletesen igazodik az egyéni igényeidhez.


WHIRLPOOL PACW29HP

Around U funkció

Az Around U funkcióval, amely egy érzékelővel rendelkezik a távirányítón, a komfortos hőmérséklet mindenhová veled tart. A túlfűtött vagy a kellemetlenül hideg szoba már a múlté - élvezd a kellemesen kiegyensúlyozott hőmérsékletet az egész otthonodban!

WHIRLPOOL PACW29HP

Praktikus jellemzők

A DIM funkció egyetlen gombnyomással elérhető a távirányítón, amelynek segítségével a beltéri egység kijelzője kikapcsolható, majd ezt követően újra bekapcsolható. A kikapcsolt állapotú LED kijelző nem zavarja meg az alvást és nem használ felesleges energiát sem. A LED kijelző tájékoztat a víztartály telítettségéről, amikor esedékessé válik a tartály ürítése. Amint a megtelt tartály jelzőfénye világítani kezd, leáll a klíma működése.


FŐBB TULAJDONSÁGOK
Whirpool PACW29HP mobil légkondicionáló

  • 4 üzemmód - hűtés, szellőzés, páramentesítés és fűtés
  • Hűtési teljesítmény 3000 W, fűtési teljesítmény 2500 W
  • Távirányítóval szabályozható
  • A hatodik érzék technológiával a klímaberendezés a megfelelő funkciók kombinációjával teremti meg az ideális hőmérsékletű környezetet
  • SLEEP üzemmód a nyugodt, zavartalan alvásért
  • LED jelzőfény tájékoztat a víztartály telítettségéről

GAZDASÁGOS MŰKÖDÉS
Hűtés, páramentesítés, szellőzés és fűtés

A klíma energiahatékonysági besorolása az A+ osztályba esik, éppen ezért minden otthon számára környezetbarát megoldást jelenthet. Négy különböző üzemmódot kínál - hűtés, páramentesítés, ventilátor és fűtés. Óránként akár 1,4 literes hatékony páramentesítő teljesítménnyel bírhat. Amennyiben aktiválod a ventiláló üzemmódot, a készülék csak szellőzteti a szobát, anélkül, hogy hűtené is azt. A hidegebb napokon használhatod a fűtés funkciót. A készülék által kínált üzemmódokat könnyedén és kényelmesen kiválaszthatod a csomagban található távirányító segítségével.

6. érzék
Intelligens szolgáltatások

Az intelligens hatodik érzék technológia segítségével a légkondicionáló automatikusan kiválasztja a hűtés, ventilálás és páramentesítés funkciók legjobb kombinációját. Neked csak annyit kell megadnod, hogy a jelenlegivel megegyező vagy hidegebb hőmérsékletre vágysz. Minden bizonnyal örömmel fogadod az innovatív Round U funkciót is, amely automatikusan frissíti a berendezés beállításait a környezeted hőmérséklete alapján. A távirányítóban található érzékelőnek köszönhetően gondoskodik arról, hogy mindig optimális hőmérséklet legyen a szobában.

ÉJSZAKAI MÓD
Csendes éjszakai üzemmód

Az intelligens SLEEP üzemmód biztosítja az ideális hőmérsékletet a szobában még akkor is, amikor alszol. Ez azt jelenti, hogy a légkondicionáló automatikusan szabályozza a levegő áramlásának sebességét és a hőmérsékletét akár 8 órán keresztül. Természetesen elérhető az Autorestart biztonsági funkció is, amely aktiválja a légkondicionálót áramkimaradás esetén, így nincs szükség annak ismételt beállítására. Továbbá rendelkezésedre áll a praktikus időzítő is, amelynek segítségével a kiválasztott időtartam előtt kényelmesen beállíthatod a ventilálást és a szoba hűtését.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tömeg

Tömeg 35 kg

Energetikai paraméterek

Energiaosztály A+
Fűtési energiaosztály A+
Zajszint 64 dB(A)
Fogyasztás hűtés során 1 kWh/1h
Fogyasztás fűtés során 0,9 kWh/1h

Típus

Típus Mobil
Belső egységek száma 1 db

Teljesítmény

Hűtőteljesítmény 9 000 BTU/h
Hűtési teljesítmény kW-ban 3 kW
Hűthető helyiség térfogata (m3) 70 m3

Tulajdonságok

Funkciók Páramentesítés, Fűtés, Ventilátor, Automatikus kikapcsolás, Kerekek, Éjszakai mód, Hűtés, Időzítő, Távirányító, Állítható dőlésszög, Termosztát, Mosható szűrő, Digitális kijelző, HEPA szűrő
Kivezető cső hossza 1,7 m

Szín

Szín Fehér

Méret

Magasság 74,4 cm
Szélesség 44,8 cm
Mélység 40 cm

Csomag tartalma

Csomag tartalma Kivezető cső, Végződések, Távirányító
Kód:  EAV2092p
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  C00536959
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10