Oldal frissítése

WHIRLPOOL PACB212HP

A
Különleges ajánlat
159 990 Ft
156 390 Ft
123 140 Ft áfa nélkül

WHIRLPOOL PACB212HP

CSENDES ÉS KOMPAKT MOBIL KLÍMA
Whirlpool PACB212HP

Készülj fel a forró nyári napokra és válaszd a forradalmi hatodik érzék technológiával ellátott minőségi Whirlpool PACB212HP mobil klímaberendezést. Ez a hordozható segítőtárs kimondottan ideális a lakásokba, tetőtéri szobákba, üzlethelyiségbe és irodákba. A klímaberendezés nagyszerű funkciókkal büszkélkedhet, jelentős mértékben hozzájárul a levegőminőségének javításához és a praktikus üzemmódoknak köszönhetően tökéletesen igazodik az egyéni igényeidhez.


 WHIRLPOOL PACB212HP

Around U funkció

Az Around U funkcióval, amely egy érzékelővel rendelkezik a távirányítón, a komfortos hőmérséklet mindenhová veled tart. A túlfűtött vagy a kellemetlenül hideg szoba már a múlté - élvezd a kellemesen kiegyensúlyozott hőmérsékletet az egész otthonodban!


 WHIRLPOOL PACB212HP

Praktikus jellemzők

A DIM funkció egyetlen gombnyomással elérhető a távirányítón, amelynek segítségével a beltéri egység kijelzője kikapcsolható, majd ezt követően újra bekapcsolható. A kikapcsolt állapotú LED kijelző nem zavarja meg az alvást és nem használ felesleges energiát sem. A LED kijelző tájékoztat a víztartály telítettségéről, amikor esedékessé válik a tartály ürítése. Amint a megtelt tartály jelzőfénye világítani kezd, leáll a klíma működése.


FŐBB TULAJDONSÁGOK
Whirpool PACB212HP mobil légkondicionáló

  • 4 üzemmód - hűtés, szellőzés, páramentesítés és fűtés
  • Hűtési teljesítmény 3500 W, fűtési teljesítmény 3000 W
  • Távirányítóval szabályozható
  • A hatodik érzék technológiával a klímaberendezés a megfelelő funkciók kombinációjával teremti meg az ideális hőmérsékletű környezetet
  • SLEEP üzemmód a nyugodt, zavartalan alvásért
  • A gyors hűtés funkció automatikusan lehűti a helyiséget 18 °C-ra

GAZDASÁGOS MŰKÖDÉS
Hűtés, páramentesítés, szellőzés és fűtés

A klíma energiahatékonysági besorolása az A osztályba esik, éppen ezért minden otthon számára környezetbarát megoldást jelenthet. Négy különböző üzemmódot kínál - hűtés, páramentesítés, ventilátor és fűtés. Óránként akár 1,4 literes hatékony páramentesítő teljesítménnyel bírhat. Amennyiben aktiválod a ventiláló üzemmódot, a készülék csak szellőzteti a szobát, anélkül, hogy hűtené is azt. A hidegebb napokon használhatod a fűtés funkciót. A készülék által kínált üzemmódokat könnyedén és kényelmesen kiválaszthatod a csomagban található távirányító segítségével.

6. érzék 
Intelligens szolgáltatások

Az intelligens hatodik érzék technológia segítségével a légkondicionáló automatikusan kiválasztja a hűtés, ventilálás és páramentesítés funkciók legjobb kombinációját. Neked csak annyit kell megadnod, hogy a jelenlegivel megegyező vagy hidegebb hőmérsékletre vágysz. Minden bizonnyal örömmel fogadod az innovatív Round U funkciót is, amely automatikusan frissíti a berendezés beállításait a környezeted hőmérséklete alapján. A távirányítóban található érzékelőnek köszönhetően gondoskodik arról, hogy mindig optimális hőmérséklet legyen a szobában.

ÉJSZAKAI MÓD
Csendes éjszakai üzemmód

Az intelligens SLEEP üzemmód biztosítja az ideális hőmérsékletet a szobában még akkor is, amikor alszol. Ez azt jelenti, hogy a légkondicionáló automatikusan szabályozza a levegő áramlásának sebességét és a hőmérsékletét akár 8 órán keresztül. Természetesen elérhető az Autorestart biztonsági funkció is, amely aktiválja a légkondicionálót áramkimaradás esetén, így nincs szükség annak ismételt beállítására. Továbbá rendelkezésedre áll a praktikus időzítő is, amelynek segítségével a kiválasztott időtartam előtt kényelmesen beállíthatod a ventilálást és a szoba hűtését.


4,0
1 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Zajszint 64 dB
Tápfeszültség 3 500 W
Sebességfokozat 3
Funkciók Távirányító, Időzítő, Hűtő

Hűtőteljesítmény

Hűtőteljesítmény 11 942 BTU/h

Funkciók

Funkciók Páramentesítés, Heating, Ventilátor, Automatikus kikapcsolás, Görgők, Éjszakai mód

Méret

Magasság 74,4 cm
Szélesség 44,8 cm
Mélység 40 cm

Tulajdonságok

Zajszint 64 dB
Szoba hűtése 120 m3
Tulajdonságok Időzítő
Melegítés teljesítménye kW-ban 3 kW
Hűtési mód Léghűtés
Mosható szűrő Igen

Távirányítás

Távirányító Igen

Tömeg

Tömeg 35 kg

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Alkalmazás nélküli

Energiacímke

Energiaosztály A
Energia-hatékonysági osztály fűtő üzemmódban A+
Becsült energiafogyasztás 1,3 kWh/1h
Energia-hatékonysági arány (EER) 2,6

Páraszívó teljesítmény

Páraszívó teljesítmény 34 l

Vezérlés típusa

Vezérlés típusa Gomb, Digitális kijelző

Csomag tartalma

Csomag tartalma Cső
Kód:  EAV2092q
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  C00537327
Linkek: Gyártó honlapja:
WEB10