Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WESTMARK sütőhőmérő

4,7 6 értékelés
4 890 Ft

WESTMARK sütőhőmérő

A WESTMARK sütőhőmérője praktikus segítséget nyújt tökéletesen átsütött steakek és egyéb húsok elkészítéséhez. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Számlapján állatszimbólumok láthatók, így tökéletes áttekintést nyújt arról, hogy az adott húsfajtát milyen hőmérsékleten kell elkészítened. A hőmérő használata pofonegyszerű. Csak szúrd a steak vagy a baromfihús legvastagabb részének közepébe úgy, hogy ne érjen hozzá a csonthoz vagy a porchoz. Ezután állítsd be a sütőn a megfelelő sütési hőmérsékletet. Amint a hőmérséklet eléri az adott típusú hús szimbólumát a számlapon, az étel elkészítésének optimális feltételei álltak elő. Ily módon a WESTMARK sütőhőmérője megkönnyíti a húsételek elkészítését.

A WESTMARK sütőhőmérő legfontosabb jellemzői

  • Praktikus hőmérő sütéshez
  • Steakek, baromfi- és egyéb húsok tökéletes átsütéséhez
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Állatszimbólumokkal ellátva, a hús megfelelő hőmérsékleten való elkészítéséhez
  • A WESTMARK sütőhőmérő használata pofonegyszerű
  • Szín: rozsdamentes acél

Paraméterek

Típus

Típus Mechanikus

Meghatározás

Meghatározás Sütéshez
Hőmérséklet-érzékelő Igen

Tulajdonságok

Max. hőmérséklet 120 °C
Min. hőmérséklet 0 °C
Szondák száma 1 db
Kód:  WESTB570
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  12692270

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10