Oldal frissítése

Wesco Grandy box bílý

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wesco Grandy box bílý

A klasszikus és modern jegyeket egymásba ötvöző kialakítású, fehér színű Wesco kenyértartó többek között ideális a kenyér, a sütemények és a kekszek tárolására. Minden design kedvelő konyhájába színthozhat.

Fő jellemzői

  • Klasszikus forma modern design-nal ötvözve
  • Anyaga kiváló minőségű porszórt acél
  • Szellőzőnyílások az élelmiszer frissességének megőrzésére
  • Minőségi kivitelezés egy tradíciókkal rendelkező német gyártótól
  • Fehér szín
  • Méret 42 × 17 × 23 cm

Minőségi anyag és kivitelezés

A kenyértartó mérete 42 × 17 × 23. Anyaga minőségi porszórt acél, fogantyúi fémből készültek. A szellőzőnyílások segítik a levegő áramlását, hogy az élelmiszerek megőrizzék frissességüket. A kenyértartó mosogatógépben nem tisztítható.

Wesco

A német Wesco az amerikai stílusú konyhai termékek gyártására specializálódott. A termékek tartósak, mindennapi használatra tervezték őket. A minőséget a cég 100 éves acél feldolgozási tapasztalata garantálja. A német Wesco termékei minden designer konyha díszeivé válnak.

Paraméterek

Anyag

Anyag Fém
Kód:  WESCHL001
Termékszám:  235201-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20