Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONALS SP Clear Scalp Shampoo 250 ml

4,9 9 értékelés
3 190 Ft

WELLA PROFESSIONALS SP Clear Scalp Shampoo 250 ml

A WELLA SYSTEM PROFESSIONAL Clear Scalp korpásodás elleni sampon gyengéden és hatékonyan távolítja el a korpát, miközben megakadályozza az újabb korpa kialakulását. A terméket korpás hajra fejlesztették ki. Gazdag, kiegyensúlyozott pH-értékű habja gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt egyaránt. Aktív hatóanyagai közvetlenül a hajszálakon hatnak, energizálják a fejbőrt, felfrissítik és megnyugtatják azt. Már az első használatot követően érezhető a változás.
Hajtípus:
A termék korpás hajra alkalmas.
Alkalmazása:
Vidd fel a terméket kis mennyiségben nedves hajadra, masszírozd fejbőrödbe, míg habzani nem kezd, majd alaposan öblítsd le. Amennyiben szükséges, ismételd meg a kezelést.
Tartalma:
250 ml

Összetevők:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide MEA, Zinc Carbonate, Glycol Distearate, Zinc Pyrithione, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Hydrochloric Acid, Glycerin

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Korpa, Mélytisztítás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL1118
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4064666302379

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15