Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONALS Elements

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WELLA PROFESSIONALS Elements

A Wella Professionals Elements Renewing mutatós kozmetikai ajándékcsomag 3 minőségi és természetes terméket kínál az Elements termékcsaládból, a márka első természetes hajápoló termékcsaládja jóvoltából. A regeneráló sampon mélyen hidratálja, megtisztítja és táplálja a hajat, a regeneráló kiöblítendő kondicionáló megakadályozza a hajban található keratin lebomlását, míg a hajmaszk intenzíven helyreállítja és ápolja a sérült, száraz és festett hajat. Mindhárom termék a NuTREE komplexum hatóanyaggal készült, amelynek összetevői egészséges megjelenést és rugalmasságot illetve puha és erős hajat kölcsönöznek. A termék nem nehezíti el a hajat, nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat vagy hozzáadott színezékeket.

A WELLA PROFESSIONALS Elements ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Az Elements Renewing Sulfate Free sampon megtisztítja, hidratálja, táplálja és ragyogóvá teszi a hajat
  • ELEMENTS Renewing kiöblítendő balzsam az igénybe vett hajra, helyreállítja a hajszálakat
  • A tápláló hidratáló maszk helyreállítja és kezeli a száraz, festett és sérült hajat
  • Minden termék a NuTREE komplexum hatóanyaggal készült, amely megvédi a hajat a keratinvesztéstől
  • A kiváló minőségű természetes hajápoló kozmetikumok parabének, szulfátok és hozzáadott festékek nélkül készültek
  • WELLA PROFESSIONALS Elements ajándékkészlet az igénybe vett vagy normál hajra

Hatóanyagok:
NuTREE Complex - megvédi a hajat a keratinvesztéstől és biztosítja a haj vitalitását. A természetes fa kivonattal gazdagított összetétele vitalitást, rugalmasságot, hidratálást és mély táplálást nyújt.

A felhasználás módja:
Sampon:
Használd a nedves hajon, hagyd habozni. Ezt követően alaposan öblítsd ki.
Kondicionáló:
Vidd fel egyenletesen a frissen mosott és nedves haj egész hosszára. Rövid ideig hagyd hatni, majd alaposan öblítsd ki.
Maszk:
Vidd fel egyenletesen a hajra és gyengéden masszírozd be. Hagyd hatni 2-5 percig (a haj állapotától függően) majd alaposan öblítsd ki a hajból. Használd heti egy alkalommal.

Sampon összetétele:
Water/Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Cocoamphodiacetate, Panthenol, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Polyquaternium-10, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Polyquaternium-7, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Glycolate, Sodium Hydroxide, Argania Spinosa Kernel Oil, Fraxinus Excelsior Wood Extract.

Kondicionáló összetétele:
Aqua, Behentrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Isopropyl Alcohol, Amodimethicone, Sodium Benzoate, Quaternium-80, Propylene Glycol, Pathenol, Phenoxyethanol, Creatine, Parfum, Citric Acid, Disodium EDTA, Trideceth-12, Glycerin, Benzyl Salicylate, Cetrimonium Chloride, Franxinus Excelsior Wood Extract, Lactic Acid, Potassium, Sorbate.

Maszk összetétele:
Aqua, stearyl alcohol, behentrimonium chloride, cetyl acohol, silicone quaternium-25, divinyldimethicone/dimethicone copolymer, panthenol, isopropyl alcohol, phenoxyethanol, benzyl alcohol, creatine, bis-PEG-4 dimethicone, parfum, disodium EDTA, PEG-4 laurate, PEG-4 dilaurate, glycerin, C12-13 pareth-3, C12-13 pareth-23, benzyl, salicylate, lysine HCI, histidine, cysteine, PEG-4, iodopropynyl butylcarbamate, citric acid, argania spinosa kernel oil, fraxinus excelsior woodextract. lactic acid, sodium benzoate, potassium sorbate


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum, Természetes kozmetikum
Kód:  VLS12717
Termékszám:  8594189110985

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05