Oldal frissítése

WELEDA Wheat Balancing Shampoo 190 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WELEDA Wheat Balancing Shampoo 190 ml

A WELEDA búzasampon a benne található búzacsíraolaj kiegyensúlyozó képességének köszönhetően kiváló választás a hajbőr regenerálására, valamint normál és egészséges működésének helyreállítására. A búzacsíraolaj irritáció nélkül távolítja el a korpásodásra hajlamos bőr apróbb, leváló részeit. A korpa ott jelenik meg, ahol felborul az egyensúly és egészségtelen lesz a fejbőr. A fejbőröd lehet száraz, ennek ellenére mégis érezheted úgy, hogy zsírosodik. Mindenekelőtt helyre kell állítani a fejbőr egyensúlyát. Ebben nyújt segítséget a Weleda korpásodás elleni sampon, amely a búzacsíraolaj kiegyensúlyozó képességét használja a fejbőr egészségének és normál működésének a helyreállításához és regenerálásához. A búzacsíraolaj kiválóan kezeli a száraz, korpásodó fejbőrt.

Legfontosabb jellemzői

  • Térfogata 190 ml
  • A búzacsíraolaj kiegyensúlyozó képességével
  • Helyreállítja, regenerálja és egészségesebbé teszi a fejbőrt, elősegíti a normál működést
  • 100% természetes összetétel
  • A NATRUE tanúsítvány

Az illóolajokkal illatosított frissítő sampon a búzacsíraolajnak, a szúrós csodabogyónak, az árvácska- és BIO zsályakivonatnak köszönhetően csökkenti a korpásodást, támogatja a fejbőr egészséges és természetes egyensúlyának a helyreállítását, és tökéletesen táplálja a hajat. A sampon rendszeres használata ápolt fejbőrt eredményez, továbbá ápolja és helyreállítja a haj és fejbőr természetes egyensúlyát. Csökkenti a korpásodást, és megszabadít a viszketéstől. A sampon hosszútávú használata során a korpásodás természetesen csökken, és már nem lesz zavaró. Kényeztesd magad luxus, natúr ápolással: legyen egészséges fejbőröd és természetesen szép, csodálatos hajad!

Hatóanyagok

  • Búzacsíraolaj, szúrós csodabogyó, árvácska és BIO zsálya kivonata, amelyek csökkentik a korpásodást, támogatják a fejbőr egészséges és természetes egyensúlyának helyreállítását, és tökéletesen táplálják a hajat.

Használat

Vidd fel a sampont a nedves hajra, óvatosan masszírozd bele a fejbőrbe, majd öblítsd le meleg vízzel. A kíméletes mosás kevesebb habképződéssel jár, mivel az új Weleda samponok az SLS helyett ökológiai összetevőket tartalmaznak. Azonban a kis mennyiségű hab ellenére gyengéden és alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt.

Összetétel

víz, dinátrium-cocoil-glutamát, dinátrium-coco-glükozid-citrát, zab-nátrium-lauroil-aminosavak, alkohol, glicerin, parfüm, xantángumi, búzacsíraolaj, gliceril-kapriiát, nátrium-lauroil-laktilát, nátrium-PCA, zsályalevél-kivonat, szúrós csodabogyó kivonat, árvácska kivonat, tejsav, nátrium-cocoil-glutamát, szacharóz-laurát, PCA-gliceril-oleát, arginin, nátrium-fitát, limonén, linalol, geraniol, kumarin *

NATRUE tanúsítvány

A termék rendelkezik a brüsszeli székhelyű nemzetközi nonprofit szervezet NATRUE tanúsítványával. A szervezet elsődleges célja, hogy az általuk tanúsított természetes és bio kozmetikai termékek gyártási folyamata megfeleljen a szervezet által támasztott követelményeknek, ugyanakkor a fogyasztók átlátható tájékoztatást kapjanak a természetes termékek összetételéről. A NATRUE minősítés garantálja, hogy a termék megfelel a természetes kozmetikumok legszigorúbb kritériumainak.

A minősítés megszerzésének kritériumai

  • Minden összetevő természetes vagy bio minősítésű
  • A természetes nyersanyagokat csak jóváhagyott gyártási folyamatok alapján dolgozzák fel
  • Környezetbarát gyártói eljárás
  • Nem tartalmaz szintetikus parfümöt vagy színezéket
  • Nem tartalmaz kőolaj tartalmú anyagokat, szilikonolajokat és ezek származékait
  • Nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket (az EU előírásoknak megfelelően)
  • Sugárzástól mentes növényi eredetű nyersanyagok és termékek
  • A készítményt nem tesztelték állatokon

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Korpa

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 190 ml
Kód:  KSVL1607
Termékszám:  4001638095570
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10