Oldal frissítése

WELEDA tápláló homoktövis test olaj 100 ml

Leárazás -19 %
5 270 Ft 6 490 Ft

WELEDA tápláló homoktövis test olaj 100 ml

Szépséget kölcsönző, tápláló és védő olaj, amely vitalitást és energiát ad a bőrnek, emellett hidratálja és táplálja is azt. Az egyedülálló készítmény alkalmas a mindennapi bőrápolásra, amelyet különösen akkor fogsz értékelni, ha a bőröd szárazságra, irritációra és korai öregedésre hajlamos. Közvetlenül a használat után a bőr szép sima, puha, rugalmas, láthatóan ragyogó és fiatalabb lesz.  

Legfontosabb jellemzők

  • Mélyen hidratálja és táplálja a bőrt
  • Csökkenti a ráncokat
  • Visszaállítja a bőr rugalmasságát
  • Hihetetlen kényelmet biztosít a bőr számára
  • Alkalmas masszázsra is
  • Natrum tanúsítvánnyal rendelkezik

 

Intenzív hidratálás, táplálás és regenerálás

A Weleda homoktövis olaj bőrápoló tökéletes kényelmet biztosít a test számára, emellett intenzíven hidratál, táplál és regenerál. Hála az olaj természetes vitamintartalmának és telítetlen zsírsavainak, a termék lassítja a bőr öregedését, és helyreállítja annak rugalmasságát, hajlékonyságát és vitalitását. Az olaj kiválóan alkalmas a mindennapi használatra, és gyengéd masszázsra is. Tanúsítvánnyal rendelkező termék, amely kizárólag természetes, nyers összetevőket tartalmaz.

Aktív összetevők

A homoktövis és szezámolaj javítja a természetes védekezőképességet és az immunrendszert, mélyen hidratálja és táplálja a bőrt, növeli annak rugalmasságát és serkenti a vérkeringést, elősegíti a sejtek regenerálódását, továbbá természetes módon véd az UV sugárzás ellen, csökkenti a ráncok mélységét, csökkenti az irritációt, hogy a bőr láthatóan fiatalabbá válik. 

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
Fürdés után helyezz kis mennyiségű olajat a kezedre, és körkörös mozdulatokkal finoman masszírozd a még nedves bőrbe. Ahogy azt kell, lehetőleg fürdés után, vagy a mosás, tegyen egy kis mennyiségű olajat a kezét, és körkörös mozgások a szív felé finoman masszírozza be a bőrbe még nedves. Az olaj, köszönhetően vitamintartalmának, aranysárga színű. Mindig annyi olajat ajánlott használni, amennyit a bőr képes felszívni! Az olaj alkalmas mindennapi használata. Tartsd a kupakot és az üveget tisztán!

Térfogat:
100 ml

Összetevők:
Szezámolaj, homoktövis olaj, parfüm, limonene, linalool, citronellol, benzil-benzoát, benzil-szalicilát, geraniol, citralt, farnesol (természetes illóolajok)

  

 

 

Összetétel

SESAMUM INDICUM (SZEZÁMMAG) MAGOLAJ, HIPPOPHAE RHAMNOIDES OLAJ, FRAGRANCE (PARFUM), LIMONENE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, BENZIL-SZALICILÁT, GERANIOL, CITRAL, FARNESOL

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Masszírozó, Regeneráló, Tápláló
Specifikáció Natúr

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Típus

Típus Uniszex
Kód:  KSTE0690
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638099950
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20