Oldal frissítése

WELEDA Körömvirág babaolaj, 200 ml

5 290 Ft

WELEDA Körömvirág babaolaj, 200 ml

A WELEDA minősített natúrkozmetikai márka 200 ml-es babaolaja gyengéden ápolja a baba érzékeny bőrét fürdés után. Alkalmas mindennapi használatra, és masszázshoz is használhatod. Az olaj védi a bőrt és ellátja a szükséges tápanyagokkal. Természetes összetételű, kamilla- és körömvirágkivonatot tartalmaz bio minőségben és mandulaolajat. Természetes illóolajokkal is gazdagított, amelyek kellemes és friss illatot kölcsönöznek neki. A termék nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket, színezékeket, illatanyagokat vagy kőolajból előállított ásványi olajokon alapuló összetevőket. Bőrgyógyászati tesztek igazolták jó tolerálhatóságát még a nagyon érzékeny bőrű és atópiás ekcémás gyerekeknél is.
Aktív összetevők:

  • A kamilla- és körömvirágkivonatok kiválóak relaxáló, nyugtató és gyógyító hatásuk miatt
  • A mandulaolaj védi a bőrt a kiszáradástól, bársonyosan puhává és rugalmassá teszi azt
  • A természetes illóolajok finom illattal ajándékozzák meg a bőrt

Használata:
Fürdés vagy mosakodás után vigyél fel egy kis mennyiségű olajat az ujjbegyedre vagy a tenyeredre, és finoman masszírozd be a még nedves bőrbe.
Összetevők:
Szezámolaj, mandulaolaj, Körömvirág virágkivonat, Kamilla virágkivonat, parfüm*, limonén*, linalool*, Geraniol*, citrál*
*természetes illóolajokból

Paraméterek

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Hatóanyagok

Hatóanyagok Körömvirág

Hatás

Hatás Hidratáló és tápláló

Terméktípus

Terméktípus Olaj

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Illatanyag

Illat Illatosított
Kód:  KSPL2203
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638096553
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15