Oldal frissítése

WELEDA Finom tisztító hab 150 ml

5 6 értékelés
4 390 Ft

WELEDA Finom tisztító hab 150 ml

A WELEDA 150 ml-es finom tisztító habot kifejezetten a bőr alapos és mély tisztítására fejlesztették ki. Óvatosan eltávolítja az összes szennyeződést, az alapozót és a fölösleges zsírt. A bőr nem szárad ki, egyenletesen hidratált lesz. Frissen tartja, és tökéletesen előkészíti a további bőrápolásra. Nagy előnye a tisztán természetes összetétele, amelyet boszorkánymogyoróval és levendulával dúsítottak. Normál és kombinált bőrre is alkalmas. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket, színezékeket, parfümöket és ásványolajból származó ásványolaj-alapú anyagokat.Vegánok számára is alkalmas. A bőr toleranciáját dermatológiailag tesztelték.
Hatóanyagok:

  • A BIO minőségű boszorkánymogyoró nyugtató és gyógyító hatásával remekel, felfrissíti a bőrt és lágyítja a pórusokat
  • A levendula, a citrom és a narancs illatával együtt kellemesen stimulálja a bőrt és frissíti azt

Használat:
Vidd fel a habot reggel és este, körkörös mozdulatokkal az arc, a nyak és a dekoltázs hidratált bőrére. Ezután alaposan öblítsd le langyos vízzel. Kerüld a szem környékét.
Összetétel:
Víz, alkohol, glicerin, kókusz-glükozid, parfüm*, kakao-prolin, Prosciutto gyökér kivonat, vírus ecet-desztillátum, dinátrium-kókusz-glutamát, gliceril-kaprilát, nátrium-kókusz-glutamát, limonén *, Linalool *, Citronelol *
* természetes illóolajokból


Összetétel

Aloe Barbadensis levélkivonat*, Aqua, Propanediol, Poligliceril-4-kaprát, Dinátrium-kokoil-glutamát, Coco-Glucoside, Nátrium-kokoil-glutamát, Sodium Gluconate, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Gliceril-undecilenát.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab
Szappan típusa Folyékony

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Típus

Termék típus Hab

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 150 ml
Aloe Barbadensis levélkivonat*, Aqua, Propanediol, Poligliceril-4-kaprát, Dinátrium-kokoil-glutamát, Coco-Glucoside, Nátrium-kokoil-glutamát, Sodium Gluconate, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Gliceril-undecilenát. '>
Kód:  KSPL2209
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638500050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10