Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Weebot W130

5 1 értékelés

Weebot W130

Symbo Weebot W130 robot ablak- és üvegtisztító

Ha azt szeretnéd, hogy ablakaid tökéletesen tiszták legyenek, viszont nem szeretnél feleslegesen dolgozni, akkor a Symbo Weebot W130 robot ablak- és üvegtisztítót neked találták ki. A készülék egy vibráló alátéttel és egy méretes tisztítókendővel ellátott. A vibráló alátét megtisztítja az ablakok felületét, miközben a tisztítókendő megbízhatóan eltávolítja a fennmaradt szennyeződéseket. A Symbo Weebot W130 robot ablaktisztítóval az ablakok karbantartása könnyebb lesz, mint valaha.

A Symbo Weebot W130 ablak- és üvegtisztító készülék legfontosabb tulajdonságai

  • Két tisztítási üzemmód
  • Biztonsági akkumulátor az esés elleni védelemért
  • Eltávolítható mikroszálas tisztítókendő
  • Rezgő alátét
  • Ablakszélek észlelése
  • Az ablak ajánlott minimális mérete 50 × 50 cm
  • Helyi tisztítás a szennyezettebb területeken
  • Biztonsági szalag
  • Tükrök tisztítására is alkalmas
  • A robot ablaktisztító színe fehér

Két tisztító és mozgó üzemmód

A Symbo W130 robot ablak- és üvegtisztító tisztítás közben két választható mozgástípust egyesít. Az N alakú tisztítási mód tökéletes a magas ablakok tisztításához, a Z alakú tisztítási mód pedig a széles ablakok tisztítására alkalmas.

Egy konkrét terület helyi tisztítása

A Symbo Weebot W130 robot ablaktisztító helyi tisztító funkcióval ellátott, amely lehetővé teszi olyan konkrét terület célzott tisztítását, ahol feltűnőek a szennyeződések. Ezt a funkciót a távirányító segítségével egyszerűen kiválaszthatod.

A Symbo Weebot W130 robot ablak- és üvegtisztító érzékeli az ablak szélét

A tisztító precíz érzékelőkkel ellátott, amelyek észlelik az ablak széleit, így megakadályozzák a vákuumvesztést és az azt követő leesést. Ezen felül biztos lehetsz abban, hogy ablakaid mindig tökéletesen tiszták lesznek a szélek mentén is, anélkül, hogy aggódnod kéne a piszkosan maradt felületek miatt.

Könnyedén megbirkózik a nagyobb üvegfelületekkel

A Symbo Weebot W130 robot ablaktisztító kiválóan alkalmas beüvegezett erkélyű lakásokhoz és a nagyobb üvegfelületekkel rendelkező házakhoz, amelyek tisztántartása időigényes és fizikailag megterhelő feladat. Az ablak ajánlott minimális mérete 50 × 50 cm.

Biztonsági akkumulátor a tökéletes védelem érdekében

A Symbo W130 robottisztító tartalék akkumulátorral rendelkezik, hogy megvédje a robotot a leesés és az áramkimaradás által okozott esetleges károktól. Az ablaktisztítóhoz csatlakoztatott biztonsági kötél hasonló funkciót lát el.

Symbo Weebot W130 robottisztító rezgéspaddal felszerelt

A készülék újdonsága a rezgéspad, amely biztosítja az ablakok precíz tisztítását. Vibráló mozgása és rezgése maximális tisztítási hatékonyságot garantál.

Eltávolítható mikroszálas kendők

A Symbo Weebot W130 robottisztítón mikroszálas kendők találhatók, melyek könnyen eltávolíthatók a gépről és vízzel moshatók. A mikroszálas kendők ezután egyszerűen újra felhasználhatók ablaktisztításhoz.

Tisztítóoldat használata

A folyamat elején hagyd, hogy a robot rátapadjon az ablakra. A rátapadás után permetezd a tisztítószert a kívánt felületre, és engedd el a robotot. A második lehetőség az, hogy a tisztítóoldatot a törlőkendőre fecskendezed, és ezután az ablaktisztítóra rögzíted. Soha ne permetezd az oldatot közvetlenül a robotra, mert az kárt tehet benne. Az első használat előtt teljesen töltsd fel a tartalék akkumulátort, amely nélkül a robot biztonsági okokból nem fog működni.


Kód:  WEECO124
Termékszám:  Weebot W130

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15