Oldal frissítése

Weber Spirit E 210 Classic

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Weber Spirit E 210 Classic

A grillezés a hobbid, és szeretsz egy nagyobb baráti társaság számára ételeket készíteni? A Weber Spirit E-210 Classic grillező nagyméretű ráccsal, nagy teljesítménnyel és könnyű kezelhetőséggel rendelkezik, hogy minden ötleted megvalósíthasd. Ezenkívül a grill egy egyedi Flavorizer Bars rendszerrel van felszerelve, amely a grillezéshez a szénen való sütéshez hasonló aromás élményt nyújt. Természetesen van egy beépített hőmérő a fedélben, amely anélkül tájékoztat a grill belső hőmérsékletéről, hogy bele kellene nézned. Emeld a hobbid mesteri szintre, és élvezd a Weber Spirit grill okos tulajdonságait.

A Weber Spirit E 210 Classic grill főbb jellemzői

  • A piezo gyújtós grill gyors és nem igényel akkumulátorokat
  • Crossover Ignition System egy másik égő új gyújtás nélküli csatlakoztatásához
  • Két gázszabályozó a grillhőmérséklet zavartalan beállításához
  • Két erős rozsdamentes acél égő
  • Flavorizer Bars védelmet nyújt az égetés és az öngyulladás a csepegő zsír ellen
  • Porcelán zománcozott öntöttvas kétrészes grillrács
  • Aromasínek a csöpögő zsír égésétől és spontán égésétől való védelem érdekében
  • Kivehető csepptálca
  • Ergonomikus Weber Spirit E 210 Classic grill beépített hőmérővel
  • Két rögzített kerékkel ellátott kocsi és két fékkel ellátott forgó görgő
  • Két összehajtható oldalsó asztal és 3 akasztó
  • Könnyen hozzáférhető és ugyanakkor rejtett gázpalack

A Weber Spirit E 210 Classic grill egyszerű használata

Bármilyen legyen az időjárás, a Weber Spirit E 210 Classic grill mindig gyors és biztonságos a Piezo öngyújtóval - nyomd meg a gombot, forgasd el a vezérlőgombot, és néhány percen belül elkezdheted a grillezést. A teljes grillezési felület alatt két égő van elosztva, hogy egyenletesen felmelegíthessék azt. Mindegyik égőt a saját vezérlője folyamatosan vezérli, így szükség szerint beállíthatod a hőmérsékletet, és közvetlen és közvetett grillezést használhatsz. Újdonság a Crossover gyújtási rendszer, amely automatikusan összekapcsol egy másik égőt anélkül, hogy új gyújtásra lenne szükség. Az égőket fentről Flavorizer Bars borítja, amelyek felmelegítik és elpárologtatják a grillezett húsból kifolyó levet. Ez egyedi aromát hoz létre, és olyan élményt kapsz, mint a szénen történő grillezéssel. Ezen túlmenően, az aromasínek csapdába ejtik a csepegő zsírt, és megakadályozzák, hogy spontán megégjen vagy akár meg is gyulladjon. Csak a grillezett ételek illatára koncentrálhat.


Könnyű karbantartás

A grillállvány két részre van osztva, amelyek eltávolíthatók és helyettesíthetők a Weber egyéb (edények, állványok) grill tartozékaival. A grillezést megkönnyíti egy zsír-felszedő rendszer, amely a grillező alján lévő lyukon keresztül egy eltávolítható edénybe süllyed. A Weber Spirit E 210 Classic grillsütő funkcionális és elegáns kocsi kialakítással rendelkezik, két oldalsó asztallal, amelyek kiterjesztik az élelmiszerek tárolására szolgáló tárolót. A konyhai eszközök felakasztásához az asztal oldalán három akasztó található. A kocsi mozgatását két rögzített kerék és két, fékezett keréktárcsák segítik. Az alapszerkezetben elegendő hely van a pajzs mögött, hogy elrejtse a gázpalackot.

A grillezési rendszer méretei:
52 × 45 cm

Grillméretek (szélesség × H):
129 × 80 cm

Magasság nyitott nyílással:
159 cm

Súly:
41 kg


Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Gáz
Grill típusa Kerti

Anyag

Grillezőfelület anyaga Acél
Grill anyaga Zománc

Grillfelület méretei

Grillfelület 2 346 cm2
Grillfelület szélessége 51 cm
Grillfelület mélysége 46 cm

Grill méretei

Grill magassága 112 cm
Grill szélessége 122 cm
Grill mélysége 69 cm

Tömeg

Súly 36 kg

Felszereltség

Felszereltség Lehajtható felület, Hőmérő
Kód:  WBRGR010
Termékszám:  220047
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10