Oldal frissítése

Weber GENESIS SX-325s

Ingyenes
szállítás boltjainkba
811 890 Ft

Weber GENESIS SX-325s

A grillezés az egyik legnépszerűbb nyári tevékenység. Ha új készülékre van szükséged hozzá, ne hagyd figyelmen kívül a minőségi Weber grillsütőt. A grillsütő használható gázzal, illetve a felhasználható gázpalack mérete 5 és 10 kg. 4 főzőlappal büszkélkedhet amelyeknek a teljesítménye 11,4 kW. Az ételek elkészítéséhez öntöttvas rács áll a rendelkezésedre. A grillsütőhöz felhasznált anyag alumínium. A praktikus Weber grillsütő nemcsak abban segít, hogy a húst úgy készítsd el, ahogyan szereted, hanem a grillezést is megkönnyíti.

Grill Weber GENESIS SX-325s Képernyő
Grill Weber GENESIS SX-325s Jellemzők/technológia

A praktikus Weber GENESIS SX-325s grillsütő leglényegesebb jellemzői

  • A gázzal működő Weber grillsütő klassz választás, nemcsak a nyári napokra
  • 4 főzőlappal büszkélkedhet
  • A grill összes teljesítménye 11,4 kW
  • Minőségi kivitelezésének köszönhetően ideális kültéri használatra a kertben
  • Öntöttvas a grillfelület anyaga
  • Alumínium anyagot választottak a grill anyagának
  • A praktikus Weber grillsütőhöz jár oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács

Kifinomult minden részletében

Ezen Weber grillsütő már az első pillantásra lenyűgöz nagyszerű és stabil felépítésével Kültéri használatra is alkalmas, nagyszerű kialakítással rendelkezik. A kertedből szintén lehet konyha, így a szabadban mutathatod meg, milyen király szakács vagy.

Grill Weber GENESIS SX-325s Jellemzők/technológia
Grill Weber GENESIS SX-325s Képernyő

Grillezés bármikor, legyen bármilyen évszak

A kitűnő Weber grillsütő hasznos hőszabályozóval rendelkezik, amely gondoskodik arról, hogy a megfelelő hőfokon készüljön el az étel. A cseptálca segít abban, hogy a húslé és szaft lefolyjon az ételről, ami így egészségesebb lesz. Kivehető rácsot kapott, amelyet el lehet távolítani a grillből, és víz alatt le lehet öblíteni. Mivel jár hozzá egy fedő is, ha szükséges, az ételkészítést fel tudod gyorsítani. A praktikus hőmérő pontos tájékoztatást ad z aktuális hőmérsékletről, így az ételek mindig tökéletesen átsülnek. Van rajta egy lehajtható tároló felület, így a kezed ügyében tudod elhelyezni a szükséges eszközöket vagy alapanyagokat. A grillt egyszerű kezelni és mozgatni a rajta lévő, tartós kerekeknek hála. Szuper találmány rajta a praktikus tárolóhely, ahol tudod tárolni a grillezéskor használt dolgokat. A grillsütőről nem hiányzik az oldalsó gázégő sem, amellyel kényelmesen elkészítheted kedvenc köreteidet vagy mártásaidat a grillezett ételek mellé.

A grillsütő méretei:

122 × 156 × 69 cm (ma x szé x mé)

A grillsütő tömege:

68 kg

A grillfelület méretei:

68 × 48 cm (szé x mé)

Grillfelület:

3310 cm²

Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Gáz
Grill típusa Kerti

Anyag

Grillezőfelület anyaga Öntöttvas
Grill anyaga Alumínium

Grillfelület méretei

Grillfelület 3 310 cm2
Grillfelület szélessége 68 cm
Grillfelület mélysége 48 cm

Grill méretei

Grill magassága 122 cm
Grill szélessége 156 cm
Grill mélysége 69 cm

Tömeg

Súly 68 kg

Felszereltség

Felszereltség Oldalsó gázégő, Csepptálca, Lehajtható felület, Kerekek, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Tárolóhely, Kivehető rács

Tulajdonságok

Grill teljesítménye 11,4 kW
Főzőlapok száma 4
Gázpalack mérete 5 kg, 10 kg
Kód:  WBRGR069
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  35500047
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10