Oldal frissítése

Weber Genesis II E-410GBS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Weber Genesis II E-410GBS

Szeretsz egy nagy családi grill vagy kerti partit barátokkal? A Weber Genesis II E-410GBS csúcstechnológiájú, modern technológiával felszerelt gázrács időt takarít meg az ételkészítéssel, így jobban megnézheti szeretteit, miközben a tökéletes kezelést szolgálja. Az elektronikus gyújtási rendszernek köszönhetően a grillezés mindig gyors és egyszerű - nyomja meg a gombot, forgassa el a vezérlőgombot, és néhány perc alatt elkezdheti a grillezést. A grill funkcionális és elegáns, kerekesszékes kialakítású, két tárolótáblával, zsírelszívóval és egyszerű tisztítással. Az amerikai Weber hosszú hagyománya garantálja a grill minőségét és biztonságát.

A Weber Genesis II E-410GBS grill főbb jellemzői

  • A grill elektromos gyújtási rendszere biztosítja az égők gyors gyújtását
  • Négy nagy teljesítményű, rozsdamentes acélból készült égő a tökéletes hőelosztáshoz
  • Az egyéni égővezérlés lehetővé teszi a közvetlen és közvetett grillezést
  • Flavorizer Bars védelmet nyújt az égetés és az öngyulladás a csepegő zsír
  • Zsírkezelő rendszer a biztonságos zsírgyűjtéshez és a könnyebb grill tisztításhoz
  • Porcelán zománcozott öntöttvas grill bár Gourmet BBQ System
  • Távolítsuk el a második rácsot a felmelegedéshez és a sütéshez
  • Ergonómikus fedél Weber Genesis II E-410GBS beépített hőmérővel
  • A platformot a Weber iGrill 3 Thermoson kiegészítésére tervezték a távhőmérséklet ellenőrzéséhez
  • A kerekesszék funkcionális és elegáns kialakítása tárhellyel
  • Két oldalsó asztal - egyikük csuklós, a másik pedig akasztókkal
  • Könnyen hozzáférhető és ugyanakkor rejtett gázpalack

Modern technológia Weber Genesis II E-410GBS

A Weber Genesis II E-410GBS számos új funkciót kínál, amelyek nem csak a férfiak kedvelt játékává teszik. Már beszéltünk egy olyan elektronikus gyújtórendszerről, amely négy nagy teljesítményű rozsdamentes acélégőben gyorsan és megbízhatóan meggyújtja a tüzet. A különösen kúpos alakjuk egyenletes hőterjedést biztosít a grill belsejében, és így ugyanaz az élelmiszer folyik át a teljes négyszögletes rácsfelületen. Az égők fűszeres bárok aromáival vannak bevonva, amelyek felmelegítik és elpárologják a roston sült húsból kifolyó gyümölcslevet. Ez egyedi ízeket teremt, és hasonló élményt nyújt a szénaprítékhoz. Ezenkívül az aromások megkötik a csöpögõ zsírt, és megakadályozzák az égést vagy akár öngyulladást. Csak a grillezett ételek illatára koncentrálhatsz. A Weber alapítója által feltalált, egyszer forradalmian újdonságnak számító grillsütő védi a roston sült ételeket az időjárástól, és csökkenti a gázfogyasztást. Van egy beépített hőmérő, amely tájékoztatja az érdeklődő hölgyeket a grillen belüli hőmérsékletről. A Weber Genesis II E-410GBS grillezője iGrill 3 (nem grillező) hűtőbordával van felszerelve, amely a Weber iGrill készülékkel felszerelt okostelefonhoz csatlakoztatható bluetoothon keresztül . Meghatározza a grillezett étel típusát, hőmérsékletét, és elmehet és szórakozhat - iGrill előre elmondja, hogy az étel készen áll.

Kényelem és ergonómia

A 86 x 48 cm-es grillsütő rengeteg helyet biztosít a grillezéshez egyidejűleg. Több részre van felosztva, amelyet eltávolítható és cserélhet megvásárolt tartozékokkal más típusú készítményekhez (edények, állványok, stb.). A rostély hátulján a kisebb Tuck-Away rács alkalmas előre elkészített szeletekre, zöldségekre vagy kenyérsütésre.A zsírkezelő rendszer segítségével könnyen karbantartható - zsírokat zsírozhat az aromából a csepegtető tálcába a grill alatt, majd egy kis tálba, amelyet könnyen eltávolíthat, cserélhet vagy üríthet. A Weber Genesis II E-410GBS nyitott kocsi, két rögzített kerékkel és két fékkel ellátott forgókerékkel. A grill mindkét oldalán kis táblák vannak, amelyek kiterjesztik a tárolót. A bal oldalon összecsukható, a gázpalack a jobb alsó rész alatt rejtve van, és fel van szerelve horgokkal különféle grillezési segédeszközökre. A grill alján található tárhelyet megtalálhatja.

A Weber grill biztonsága

A Weber Genesis II E-410GBS grillsütő kiváló minőségű anyagoApproxól készül, így biztosítva az ételkészítést - a grill grill, kalap, bojler és aroma porcelán zománcozott, ezért nincs veszélye a veszélyes összetevők hámozására vagy égetésére. Mivel gázgáznak számít, azt egy független állami intézet teszteli és tanúsítja. A grillező tulajdonosának telepítése során elkövetett hibák elkerülése végett a gázvezérelt részeket előszerelték és tesztelték . Technikailag a gázpalack helyes cseréje is biztosított.

A grillezési rendszer méretei:
86 × 48 cm

Grillméretek (H × Sz × M):
114 × 155 × 74 cm

Magasság nyitott nyílással:
155 cm

Súly:
76,7 kg

Kód:  WBRGR006
Termékszám:  GWGII-410
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10