Oldal frissítése

WD Red Pro 6 TB 128 megabájt cache

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD Red Pro 6 TB 128 megabájt cache

A  WD Red a világ első olyan modellje amely NAS rendszerekhez lett tervezve. A szigorú teszteknek köszönhetően a zökkenőmentes és folyamatos működés mind otthoni, mind pedig kisvállalati 1-5 Bay környezetben biztosított (a nagyobb méretű NAS rendszerek esetében, vállalati NAS meghajtók használata ajánlott). A WD Red esetében az MTFB 35%-al növekedett. A merevlemez robosztusabb és ellenállóbb a hagyományos asztali merevlemezekhez képest, mindezek mellett pedig ára rendkívül alacsony, így NAS rendszeredhez tökéletes választás!
   

NASware 3.0 - a titok a technológiában rejlik


A NASware 3.0 fejlett firmware biztosítja a zökkenőmentes integrációt, a kimagasló adatvédelmet és az optimális teljesítményt NAS és RAID környezetekben. Az egyedi algoritmusoknak köszönhetően a NASware szabályozza és a megfelelő szinten tartja a teljesítményt, optimalizálja az energiahatékonyságot, így segít spórolni a számlákon. Az alacsonyabb fogyasztás csökkenti a hőképződést, ami pedig növeli a megbízhatóságot és az ellenállóképességet. Az intelligens error recovery rendszer megakadályozza, hogy a RAID rendszer lecsatlakoztassa a meghajtót a megnövekedett hibajavítási idő miatt. A megbízhatóság továbbnövelése érdekében a NASware minimalizálja az adatkorrupciót és az adatvesztést nem várt áramkimaradások esetén, azáltal, hogy a folyamatban lévő parancsot teljesíti még azelőtt, hogy kikapcsolna.?

Jellemzők (nem csak) rendszerintegrátoroknak

  • Streaming Támogatás - A NASware a beépítiett ATA Streaming Feature Set-nek köszönhetően, streamig kompatibilis, amely fontos lehet AV tárhely alkalmazások esetén, mint például a Windows Media Center
  • SMART Command Transport (SCT) - A NASware biztosítja a SMART parancs beállításokon keresztül a lemez monitorozását és mérését. A SMART segítségével olyan adatok kérdezhetőek le, mint például a hőprofil, vagy a lemezhozzáférési statisztika és még sok más. A NASware ± 1°C-os pontossággal képes meghatározni a hőmérsékletet.
  • Energia Menedzsment - Ennek segítségével optimalizálhatod a NAS rendszer által felhasznált áramszinteket, és védelmet nyújt adataid számára áramkimaradás vagy áramszünet esetén.
  • BIC Teljesítmény - Az optimalizált teljesítményt a BIC garantálja, amely ugyanakkor csökkenti az áramfelhasználást és a zajszinteket.

 

3D Active Balance Plus


A 3D Active Balance Plus garantálja adataid védelmét a nagyfokú rázkódásokkal és zajokkal szemben, NAS és RAID környezetben. A dual-plane balance szenzorok biztosítják a meghajtó megfelelő teljesítményét hosszútávon.?

Miért válaszd a WD Red-et?

  • Sajátos NAS szükségletek - Az asztali merevlemezek, asztali számítógépekhez lettek kialakítva. NAS és RAID környezetben való felhasználás során nem képesek biztosítani a megfelelő teljesítményt vagy adatvédelmet.
  • Kompatibilitás - Az asztali merevlemezek esetében az NAS rendszerbe történő integráció nehézségeket okozhat.
  • Megbízhatóság - Az asztali merevlemezek nem dolgoznak folyamatosan magas hőmérsékleten.
  • Rendszer hibajavítás - Az asztali merevlemezek nem RAID környezethez lettek kialakítva. Olyan driverekkel rendelkeznek, amelyek a RAID driverek hibajavítási folyamatait gátolják, amely RAID hibákhoz vezethet. A későbbi RAID rekonstrukció komplex és időigényes feladat.
  • Zaj és vibráció - Az asztali merevlemezek nem úgy lettek optimalizálva, hogy minimalizálják a zajokat és a vibrációt. Épp ezért, csökkentik a NAS rendszered megbízhatóságát és állóképességét.

A megfelelő működéshez Windows XP és korábbi rendszerek esetén, a következő szoftver letöltése ajánlott: WD Align utility.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 6 000 GB (6 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 6 144 GB (6 TB)

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 26,1 mm (2,61 cm)
Mélység 147 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 680 g (0,68 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Szerverhez

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Memória cache 128 MB
Speciális funkciók Advanced Format, RAID
Kód:  FW236b7
Termékszám:  WD6002FFWX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05