Oldal frissítése

WD Red Pro 4 TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD Red Pro 4 TB


A WD Red a világ első olyan merevlemeze, melyet a kizárólag a NAS rendszerekhez terveztek. A készülék folyamatos működésre lett kalibrálva, otthonába, vagy kisebb NAS üzleti rendszekhez, egytől öt pozícióig terjedő méretben (nagyobb NAS rendszerekhez érdemesebb az enterprise meghajtókat használni). A WD merevlemez hardvere 35%-os növekedést mutat az MTBF indexben (Mean Time Between Failures), mely a készülék átlagos hibátlan működési idejét jelenti, órákban mérve.


WD Red meghajtók most már nagyobb kapacitással

A sikeres technikai újításoknak köszönhetően hatalmas mértékben meg tudtuk növelni a WD Red tárolási kapacitását. Rendelkezésre állnak akár 8 TB-os tárhellyel rendelkező modellek is. A WD ezáltal még széleskörűbb és átfogóbb NAS portfoliókat kínál ügyfeleinek, akár 1-16 pozícióval. A WD Red sorozat folyamatosan tovább bővül, hogy minden igény kielégítsen a jövőben is.

WD Red

Ideális NAS-hez


Részletes optimalizálás

Fejlett optimalizálás

NASware 3.0-ás verzió

NASware 3.0 technológia a legjobb NAS rendszer létrehozására tett erőfeszítéseink eredménye. A már korábban sem szerénykedő WD Red további optimalizálásával jött létre NAS rendszerekhez, mely most már akár 6-8 klienst is támogat. A WD Red meghatjó továbbá kis 1-8 pozícióval rendelkező NAS rendszerekhez is kiváló, nagyobb kompatibilitást és megbízhatóságot nyújtva, köszönhetően a  NASware 3.0-nak köszönhetően. A WD Red rendszer az újgenerációs megoldásokhoz tervezték, mely alkalmas egy 8 klienssel rendelkező 48 TB kapacitású rendszer létrehozására is.


Professzionális megoldások

A WD Red sorozat a kis- és középvállalatok számára lett tervezve, és most bővült a WD Red Pro-val, amelynek célja a közepes és nagy NAS környezetek kialakítása, 8-16 pozícióval. WD Red meghajtó segít csökkenteni az energiaköltségeket. Az innovatív technológiának köszönhetően, az energia fogyasztása és üzemi hőmérséklete is alacsonyabb. 

WD Red

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 4 000 GB (4 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 26,1 mm (2,61 cm)
Mélység 147 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 750 g (0,75 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Adattároló

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Memória cache 128 MB
Speciális funkciók Advanced Format, RAID

Fogyasztás

Maximális fogyasztás 8,6 W
Általános fogyasztás 6,5 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,6 W (600 mW)
Kód:  FW236b4b
Termékszám:  WD4002FFWX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05